Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
апропо анкетата
Сити и Ливерпул

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Овој Адам Џонсон не е нормален човек бе, шо може да виде 27 годишен маж во девојче од 15 години стварно не ми е јасно..

Од друга страна, ако оваа не била присилена или ништо и она е за стап. Шо курац бара на 15 години да се плетка со мажи кои се дупло поголеми од неа.
dfhfd.jpg

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па глупи се фудбалериве :) чудо што не ја продала сторијава на некој весник како силување, после и да испаднеше невин Џонсон тешко дека ќе се вратеше на фудбалот.
Абе уште не ги знаеме сите факти што како се десило , лесно е да се обвинува сеа , башка од САН е статијата. Но ко шо би кажале енглезите he should know better. Во секој случај ке го цедат новинарите ова до крај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе уште не ги знаеме сите факти што како се десило , лесно е да се обвинува сеа , башка од САН е статијата. Но ко шо би кажале енглезите he should know better. Во секој случај ке го цедат новинарите ова до крај.
Потврдено е, тој е, го собрале од дома попладнево ама си ја платил кауцијата и излегол... засеа:)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Потврдено е, тој е, го собрале од дома попладнево ама си ја платил кауцијата и излегол... засеа:)
АБе знам дека го собрале и му го зеле пасошот :icon_mrgr: ,но не знаеме која е цурата , со една слика ке се оцени која е и каква е. А овој е фудбалер , гарант без акал ....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Овој Адам Џонсон не е нормален човек бе, шо може да виде 27 годишен маж во девојче од 15 години стварно не ми е јасно..
Си излегол надвор да видиш какви се бе?
Покрај магистар,тука гледам и педофил...

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Ако не се лажам камбекот на Озил беше со Брајтон пред 1 месец,со 1 гол и потоа со Вила 1 гол и 1 асистенција.

Сепак не е лош.
Па од кога се врати од повреда,8 меча 3 гола и 4 асистенции.Поточно 9,се врати на утакмицата со Стоук,ама влезе во 75 како замена чисто да ја осети играта после 3 и шукадр месеци пауза.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.482
^^Глупа е.

Инаку сум забележал отсекогаш дека овде кога се гледа квалитетот на еден играч огромно внимание се обраќа на статистиките. Колко голови по натпревар, асистенции, створени шанси и слични работи.Тоа според мене е првата појдовна точка зошто никогаш не може да се најде заеднички јазик за некој одреден играч, дали и колку е добар и што фали да биде подобар. Статистиката многу работи не кажува, а многу работи погрешно кажува.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019

На кого му зафуфка? Мене да,али нема шанси
Богами Сити со неколку трансфери на одредени позиции и Анчелоти би биле бомба.
Анчелоти игра напаѓачки фудбал со многу голови, и би било интересно од наредната сезона против Моу. Али сепак сега за сега само шпекулации.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
^^Глупа е.

Инаку сум забележал отсекогаш дека овде кога се гледа квалитетот на еден играч огромно внимание се обраќа на статистиките. Колко голови по натпревар, асистенции, створени шанси и слични работи.Тоа според мене е првата појдовна точка зошто никогаш не може да се најде заеднички јазик за некој одреден играч, дали и колку е добар и што фали да биде подобар. Статистиката многу работи не кажува, а многу работи погрешно кажува.
Зависи за што. Не може статистика за гол или асистенција погрешно да кажува.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.482
Зависи за што. Не може статистика за гол или асистенција погрешно да кажува.
Може. Посебно кога не се работи за класичен напаѓач во врска со головите, а пак за асистенциите да не зборувам. Има пет други подобри начини да се влијае врз добрата игра на тимот пред асистенциите и не мора одреден играч да асистира и да биде добар. Може оваа сезона или било која Ди Марија/Озил/Хазард или било кој сличен играч да има само 3-4 асистенции, а пак да биде одличен. Може пак како во случајот со Мата. Да има добар скор на голови/асистенции по натпревар, а пак да не биде тоа, тоа.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Богами Сити со неколку трансфери на одредени позиции и Анчелоти би биле бомба.
Анчелоти игра напаѓачки фудбал со многу голови, и би било интересно од наредната сезона против Моу. Али сепак сега за сега само шпекулации.
БИ било повеќе од интересно со Анчелоти , Моу и ЛВГ , сите за една титула.
Но ако евентуално не дај боже да се оствари ова , сити би се шетале до титулата. До сега единствен проблем им беше што фрлаа огромни пари за играчи а никако да стават некое менаџериште на клупа. Со анчелоти би биле страшни.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom