Од вас зависи тоа..Ќе ја решавате коло пред крај со Топџиите![]()
Нема официјален заменик, зависи кој е во игра. После Тери мислам дека предност има Дрогба пред Чех, а после нив Иванович и Кејхил.Чех е заменик капитен ? И кој е третиот?
Еден ден кога ќе сфатиш дека модератор на играчница е подобар модератор на фудбал од тебе, нема добро да се осеќаш@Донев дај бе смени анкетата, не можам јас, ми кочи нешто...
Ќејф бе дечко, ќејф.. Се занесуваш, се правиш фраер. xDНего, на страна квалитетниов муабет за кој флоповиве, вчера глеав ретро натпревар, уствари хајлајтс и секој гол се славел со соблакање дрес.
Дојде 2015та и уште немам логично објаснување за истото.
Што беше поентата со тоа, даваш гол и соблакаш дрес?![]()
Не можам да го најдам видеото со Гигс, кога го прашуваат за фамозниот гол од ФА финалето против Арсенал, зашто го соблекол дресот...Него, на страна квалитетниов муабет за кој флоповиве, вчера глеав ретро натпревар, уствари хајлајтс и секој гол се славел со соблакање дрес.
Дојде 2015та и уште немам логично објаснување за истото.
Што беше поентата со тоа, даваш гол и соблакаш дрес?![]()
Кој ти е тој кејф бе брат, соблакаш дресот и го вртиш у круг ко шал на трибинаЌејф бе дечко, ќејф.. Се занесуваш, се правиш фраер. xD
Него @Донев оти го нема Тотенхем во анкетата?
Соблака дресот, вадење вуна на грудиНе можам да го најдам видеото со Гигс, кога го прашуваат за фамозниот гол од ФА финалето против Арсенал, зашто го соблекол дресот...
Да, да и јас го иам видено тоа, во некоја од емисиите за овогодинешниот фа куп.Кажа нешто у стил на
- I dont know what was I thinking ...
Различна ќе биде ситуацијата сега, нема толку мотивација да имаат. Ама сепак на СБ се игра, се надевам дека бод ќе ви е доволен.Ќе речев добро е што играме при крај со Челзи, дотогаш ваљда ќе имаат обезбедено титула па ќе излезат против нас со втор состав, али we all saw how that went лани![]()