Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Страшна борба ќе има за 3. место помеѓу Ливерпул и Манчестер Јунајтед до крај. Кога играат меѓусебе?
Ех да играше Ливерпул цела сезона со 3ца во одбрана...
A Ибе ќе биде јак играч, да си ибе мајката :)
ja mislam deka za 4to mesto ke se borat, bidejki Arsenal spored mene moze da bidne 3to.. A baska gledam i City e tuka, pa taka da mnogu ekipi se borat za LS.. Na kraj ke vidime koi ke bidat sreknite dobitnici.. Zatoa rekov najinteresna e PL momentalno..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
За првпат по многу години, Northwest дербито може да биде од огромно значење. Досега се базираше чисто на ривалство и пак беше хаос секој натпревар, рачунајте сега кога победа на едниот тим би значело огромна предност над другиот како ќе биде. 22 март. Има уште две утакмици пред тоа, али би требало мање-више разликата тесна да си остане. Отсега ме фаќа адреналин.
Уште да седнеме да го гледаме заедно и да се испоубиеме меѓусебе. :D

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Абе читам сте се уплашиле многу од Л'пул. Точно имаат одлична серија, го тепаа Сити денес и заслужија да тепаат - беа подобри. Ама толку мизерна игра на Сити немам видено од 2010. Многу грешки на средината од теренот и на двете екипи, се играше некако реклес цело време. Сума сумарум не ми беше нешто wow победава на Ливерпул кои двата гола ги постигнаа ала Јагиелка. Екипа со бавно темпо ќе може да ги затвори.
Изглеа сеа секој гол Ливерпул шо ќе го дава од далеку ќе биде ала Јагиелка :unsure: :tapp:
За средината на Пул исто не се сложувам, ги утепаа. Ален, Хендо, Кутињо и пресинг, и пас, и све...многу сум задоволна, Сити беа претежно дисфункционални ама ја искористија нашата грешка во одбрана.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Страшна борба ќе има за 3. место помеѓу Ливерпул и Манчестер Јунајтед до крај. Кога играат меѓусебе?
Ех да играше Ливерпул цела сезона со 3ца во одбрана...
A Ибе ќе биде јак играч, да си ибе мајката :)
Арсенал и Сити за 2-ро?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Абе читам сте се уплашиле многу од Л'пул. Точно имаат одлична серија, го тепаа Сити денес и заслужија да тепаат - беа подобри. Ама толку мизерна игра на Сити немам видено од 2010. Многу грешки на средината од теренот и на двете екипи, се играше некако реклес цело време. Сума сумарум не ми беше нешто wow победава на Ливерпул кои двата гола ги постигнаа ала Јагиелка. Екипа со бавно темпо ќе може да ги затвори.
Не е само победава против Сити, Ливерпул го има моментумот, играат добро, победуваат тешки натпревари (Саутемптон, Сити) и имаат полесен распоред од Јунајтед до крај.

Сега и Сити не е далеку 4 бода бега на Арсенал, 5 на Јунајтед 7 на Ливерпул.

Саутемптон мислам дека се веќе готови, едини што може да се вклучи во борбата за трите места е Тотенхем, и тоа многу, ако ги добие следните два натпревари пред да гостува на Јунајтед.

Е сеа, факт е дека Јунајтед има далеку најзаебан распоред до крај така да притисокот ќе биде на нив, посебно ако некако изгубат со Тотенхем.
Мислам дека следниве две кола ќе бидат многу интересни, Сити има лесни два натпревари може и да се одлепи.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Не е само победава против Сити, Ливерпул го има моментумот, играат добро, победуваат тешки натпревари (Саутемптон, Сити) и имаат полесен распоред од Јунајтед до крај.

Сега и Сити не е далеку 4 бода бега на Арсенал, 5 на Јунајтед 7 на Ливерпул.

Саутемптон мислам дека се веќе готови, едини што може да се вклучи во борбата за трите места е Тотенхем, и тоа многу, ако ги добие следните два натпревари пред да гостува на Јунајтед.

Е сеа, факт е дека Јунајтед има далеку најзаебан распоред до крај така да притисокот ќе биде на нив, посебно ако некако изгубат со Тотенхем.
Мислам дека следниве две кола ќе бидат многу интересни, Сити има лесни два натпревари може и да се одлепи.
Jунајтед ако не тепа со Њукасл и Тотенхем и ако не оди со предност на Енфилд џабе им е според мене. Вака колку толку ќе може да се задоволат и со нерешено, барем пред Ливерпул да останеме, ако мора да бркаат победа мислам оти може многу полесно да го изгубат мечот на крај.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ливерпул денес колку јако изиграа :cuc:

Штета комшиите ништо не им направија, ама сепак одличен ден :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Биди сериозен, те молам.
За Сити да ти игра слабо, треба да го примориш на тоа.
Мислиш дојдоа Сити на Енфилд, излегоа со 8 играчи и рекоа, не ни е потребна победава.

од нова година Ливерпул има осум победи и три нерешени. Ако тоа не е „нешто wow“, тогаш не знам што да ти кажам.

Се разбира, ќе биде комедии ако се посерат во среда со Барнли.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
За нас најбитно е да ја задржиме моменталава предност што ја имаме од Ливерпул до меѓусебниот дуел бидејќи со оваа предност и да изгубиме нема да изгубиме чекор за место во ЛШ. Затоа се доста важни следниве две утакмици пред дуелот со Пул за нас.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.993
Поени од реакции
67.843
@vidooq Спомни нешто за судењето денеска на Емирати.
Мене поише ме занима како изиграл Велбек...

Биди сериозен, те молам.
За Сити да ти игра слабо, треба да го примориш на тоа.
Мислиш дојдоа Сити на Енфилд, излегоа со 8 играчи и рекоа, не ни е потребна победава.

од нова година Ливерпул има осум победи и три нерешени. Ако тоа не е „нешто wow“, тогаш не знам што да ти кажам.

Се разбира, ќе биде комедии ако се посерат во среда со Барнли.
Тепате, али не играте убедливо...Ваљда на тоа мислеше Ред Девил.
Со Саутемптон индивидуална мајсторија на кутињо. 2 удари на гол, 2 гола. Со Сити, истото, хендерсон и пак кутињо.
Денес од тоа што го видов, Сити беше сантиметри од изедначување, прво Агуеро, па после и Силва промашија од изгледни позиции.
Имате многу добра серија, али мислам дека и се наѕира крај, зашто све повише и повише понеубедливо игра пул...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене поише ме занима како изиграл Велбек...

Тепате, али не играте убедливо...Ваљда на тоа мислеше Ред Девил.
Со Саутемптон индивидуална мајсторија на кутињо. 2 удари на гол, 2 гола. Со Сити, истото, хендерсон и пак кутињо.
Денес од тоа што го видов, Сити беше сантиметри од изедначување, прво Агуеро, па после и Силва промашија од изгледни позиции.
Имате многу добра серија, али мислам дека и се наѕира крај, зашто све повише и повише понеубедливо игра пул...
Ливерпул не играл убедливо утакмицава? Брат, пресинг правеа, Јаја не се виде. Уствари, никој не се виде, освен Агуеро. Силва немаше 2 продора и тоа беше исфрлен на крило.

Буквално не мрднаа. Јас не знам што посериозно направи Сити освен двете шанси на Агуеро. Ливерпул имаше два поништени гола од офсајд на Лалана и по уште една стопроцентна шанса на Лалана, Стерлинг и Стариџ (вака што ми текнува).

Еден шут во рамки на гол имаше Сити.
Ако тоа не е умртвување, не знам што е...

За крај, секоја серија има. Само едни се непобедливи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom