Фан Клуб: Арсенал

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Остај го Кокелан бе стари,остај го нека умре

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Шах-мат, Томас Росицки, личеше малце на првиот гол шо го примивме со Монако

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
На здравје нека ни е, се рехабилитиравме донекаде.

Многу ми е мерак кога тивкиот Озил од никаде ќе наниже две асистенции како денес

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Јаки три бода, нека ни се множат. Оспина денес растур напраи, дефинитивно да не беше он денес резултатов понаку ќе изгледаше. Мада и Габриел не беше лош, иако на почеток беше малце миле паника.
Озил го боли тасе , си праи асистенции ко од шала.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Контра аргументи демонстрираше Кокелан за тоа дека пички,плачковци и мрсулковци се сегашниве играчи.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Добар одговор е ова на мечот со Монако. Не сакам да мислам дека не можеме и ништо на реваншот, али сепак, тежок дуел ќе биде тоа. Сега уште среда да ја завршиме работата со веќе второлигашот според мене КПР и задоволен ќе сум. После со Јунајтед е друга приказна.[DOUBLEPOST=1425225924][/DOUBLEPOST]
Контра аргументи демонстрираше Кокелан за тоа дека пички,плачковци и мрсулковци се сегашниве играчи.
Добро, реално освен Кокелан и Вилшир другите се такви. Мада и Кошлиелни е мажиште, каков ќотек има јадено таму на почетокот на кариерата во Арсенал.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Битна победа иако играме лошо у последно време.

Жиру можеше хет трик комотно денес.

Сеа и Сити се достижни веќе на 2ра позиција, ќе биде ептен тесно до крај за второ трето и четврто место.

БТВ Ќе ви се исполни желбата да не игра Жиру сеа у среда

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Добар одговор е ова на мечот со Монако. Не сакам да мислам дека не можеме и ништо на реваншот, али сепак, тежок дуел ќе биде тоа. Сега уште среда да ја завршиме работата со веќе второлигашот според мене КПР и задоволен ќе сум. После со Јунајтед е друга приказна.[DOUBLEPOST=1425225924][/DOUBLEPOST]

Добро, реално освен Кокелан и Вилшир другите се такви. Мада и Кошлиелни е мажиште, каков ќотек има јадено таму на почетокот на кариерата во Арсенал.
Sanchez , Chamberlain , Cazorla па и сега Габриел и Бељерин и нив не ги сметам за горенаведените придавки :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Зошто да не игра Жиру у среда.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Битна победа иако играме лошо у последно време.

Жиру можеше хет трик комотно денес.

Сеа и Сити се достижни веќе на 2ра позиција, ќе биде ептен тесно до крај за второ трето и четврто место.

БТВ Ќе ви се исполни желбата да не игра Жиру сеа у среда
Се истегна сеа на крај?Незнам до кога ќе утиња чисти шанси...

Kajgana Shop

На врв Bottom