- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Јас како што знам тебе нема дел од телото што не те боли.Nz iskreno i jas imam bolka vo gradite i se gusam cesto se plasam da ne e pnevmonijautre ke idam na lekar pa ke vidime

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас како што знам тебе нема дел од телото што не те боли.Nz iskreno i jas imam bolka vo gradite i se gusam cesto se plasam da ne e pnevmonijautre ke idam na lekar pa ke vidime
Ona e tezok pacient svakas? Ako procita na internet za Pnevmonija ona podsvesno pocnuva bolka da dobiva. Ja i vikam da otide do psihijatar dur e vreme ona neЈас како што знам тебе нема дел од телото што не те боли.![]()
Да си здрава и жива за ова што ме посоветуваРиностоп за носот, Стрепсилс ако те боли грлото и супа. Секако и одмор колку што може![]()
Пред месец дена и јас бев болна ама полошо не ми било досега во смисла на грлото воспалено. Не можев ни да дишам, како затнат да ми беше душникот и стрепсилс автопат ми го направијаДа си здрава и жива за ова што ме посоветувариностоп испив утрово и веќе ми е подобро со носот, а и стрепсилс за секој случај зедов.
Што е најдобриот лек за дерматитисот кај бебињата?
Благодарам однапред.
Пробавме со павлович, ќе видам со ова другото, фала.Пробајте со ЏинЏира Алба Бебе спреј, тој е за секакви иритации и дерматитис, па и кај варичела се има покажан како ефикасен, а ако користите креми земајте од оригиналната Павловичева, најдобра е...
![]()
![]()
Пробај чај од мајчина душичка, еден од подобрите за дишните патишта.А дали некој знае некаков чАј или храна за прочистување на белите дробови?
Чај од валеријана и бедоксин.Kako da smiram tahikardija?