Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
како што гледам нема ваква тема :)
кој знае да извади рингтон нека помага
јас на пример би сакал рингтон од оваа нумера

од 03:13 до 03:28

ваљда ќе ми ја исполни некој желбава :vozbud::icon_lol:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
2.106

Симни ја како мп3, и после како сакаш можеш да ја кратиш со ова
http://mp3cut.net/

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Бидејќи веќе доби одговор и се надевам дека се снајде и успеа да направиш рингтон. Јас ти ја преместив темата темата тука ете доколку и на друг му е потребна информација околу тоа или пак друг вид на помош нека пише тука.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Дечки барам една песма, се вртеше по мобилниве пред добри 7-8 години, се смеевмо порано, беше преработка на македонски на песмата Dance with the Devil, и циганчиња ја поеја, нешто врата еден, врата два, само северџан седи тука ( само ова сум запамтил )

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Дечки барам една песма, се вртеше по мобилниве пред добри 7-8 години, се смеевмо порано, беше преработка на македонски на песмата Dance with the Devil, и циганчиња ја поеја, нешто врата еден, врата два, само северџан седи тука ( само ова сум запамтил )
https://www.youtube.com/watch?v=grucAVnl0bM

Член од
21 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
1
Здраво, љубители на македонска музика !!! Веќе подолго време барам една песна ама никако да ја најдам, еве извадоци од текстот:
- има еден човек, една жена
- и тој е спас, за нас
(ако ми текне, подоцна и други делови ќе напишам)

Ја чув на Радио Бубамара пред некој месец и од тогаш се мачам да ја најдам, ама без успех. Знам само дека машки е вокалот, ништо друго.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
Здраво, љубители на македонска музика !!! Веќе подолго време барам една песна ама никако да ја најдам, еве извадоци од текстот:
- и тој е спас, за нас

Ја чув на Радио Бубамара пред некој месец и од тогаш се мачам да ја најдам, ама без успех. Знам само дека машки е вокалот, ништо друго.
Забавна..народна ? Рок ? Балада ? Што е ? :)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
- и тој е спас, за нас

Твојата тема ја преместив тука бидејќи како што можеш да видиш веќе има постоечка тема каде што можеш да се обратиш. Во иднина прво провери дали има тема за која сакаш да отвориш доколку не постои тогаш можеш слободно да отвориш нова тема.

Член од
14 август 2014
Мислења
52
Поени од реакции
5
барам една песна милсам дека е рок и бидејќи ја имам слушано многу одамна паметам само дека во видеото имасе еден мегафон и од излегуваше облаче во ке мислам дека пишуваше voice.

Член од
21 февруари 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво,барам постара македонска песна од м2,што неможам нигде да ја најдам во добра снимка(на youtube е во лош квалитет).Бојана Божиновска - Круг од оган,од 2003 цд-то м2 - потрага по созвездие.Ако некој ја има,пратете на мејл :hyga_three@hotmail.com . Фала многу

Kajgana Shop

На врв Bottom