Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ајде побрзо Габриел нека научи англиски, не го можам повеќе Мертесакер, фацата мутава не сакам да му ја видам ни на клупа.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Глејте на позитивната страна бар у ревамшот ќе влеземе ко веќе отпаднати, бар тогаш нема да бидеме фаворити ебате слепците ебате. 11-ка да напраиме ние тука шо сме поубаво ќе изигравме од овие копуци.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Време е Пер да седне на клупа и да се види квалитетот на Габриел. Да играше Габриел друг ќе беше резултатот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не бива со тим што знае да игра дисциплинирано одбрана. Тоа никогаш не сме го знаеле а нити пак ќе го научиме до реваншот. Не е до играчите, туку до тактиката.
До тактиката?
Сакаш да ми кажеш дека немавме доволно шанси и дека играчите добро го изработија тоа што им беше кажано?
Не ме заебавај, вакво колективно усерување на цел тим оддамна не сме имале, ова е полошо од поразот од Јунајтед дома.

T

Todd Solondz

Гостин
Шчежни да се врати во први 11 и Гибс да се врати на клупа.Мертесакер да се обеси.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Не знам зошто издвојувате играчи вој слаб оној слаб , абе цел тим ропаци бе ЦЕЛ !

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Счежни може слободно да си се врати како прв голман, не дека е Оспина крив за целиов резултат, но не можеше ли на третиот гол да одбрани?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Можеби играта беше тиња, но најголем допринос има промашувањата на жиру, пропадна и желбата и моралот на цел тим. па велбек и волкот шансата...

Sent from my iPhone using Tapatalk

T

Todd Solondz

Гостин
Глејте на позитивната страна бар у ревамшот ќе влеземе ко веќе отпаднати, бар тогаш нема да бидеме фаворити ебате слепците ебате. 11-ка да напраиме ние тука шо сме поубаво ќе изигравме од овие копуци.
:pos::pos:Како е ова позитивно ? :icon_mrgr:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
До тактиката?
Сакаш да ми кажеш дека немавме доволно шанси и дека играчите добро го изработија тоа што им беше кажано?
Не ме заебавај, вакво колективно усерување на цел тим оддамна не сме имале, ова е полошо од поразот од Јунајтед дома.
Финтата е што никогаш не го изработуваат тоа што им е кажано баш против вакви тимови. Ај шо немавме среќа, немавме, ама цела утакмица ја пимплаа без идеја. Дали фалат шутери, агресивност или нешо трето, не знам. Очигледно и Венгер не знае...

Kajgana Shop

На врв Bottom