До тактиката?Не бива со тим што знае да игра дисциплинирано одбрана. Тоа никогаш не сме го знаеле а нити пак ќе го научиме до реваншот. Не е до играчите, туку до тактиката.
Глејте на позитивната страна бар у ревамшот ќе влеземе ко веќе отпаднати, бар тогаш нема да бидеме фаворити ебате слепците ебате. 11-ка да напраиме ние тука шо сме поубаво ќе изигравме од овие копуци.
Нема да бидеме фаворити и со Баерн така беше па спасуваа они газ...Како е ова позитивно ?
![]()
Финтата е што никогаш не го изработуваат тоа што им е кажано баш против вакви тимови. Ај шо немавме среќа, немавме, ама цела утакмица ја пимплаа без идеја. Дали фалат шутери, агресивност или нешо трето, не знам. Очигледно и Венгер не знае...До тактиката?
Сакаш да ми кажеш дека немавме доволно шанси и дека играчите добро го изработија тоа што им беше кажано?
Не ме заебавај, вакво колективно усерување на цел тим оддамна не сме имале, ова е полошо од поразот од Јунајтед дома.
Чекај , има времеToa shto me teshi, EDINSTVENO e deka ne mozheme polosho od ova.