Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде побрзо Габриел нека научи англиски, не го можам повеќе Мертесакер, фацата мутава не сакам да му ја видам ни на клупа.

Глејте на позитивната страна бар у ревамшот ќе влеземе ко веќе отпаднати, бар тогаш нема да бидеме фаворити ебате слепците ебате. 11-ка да напраиме ние тука шо сме поубаво ќе изигравме од овие копуци.

Време е Пер да седне на клупа и да се види квалитетот на Габриел. Да играше Габриел друг ќе беше резултатот.

Не бива со тим што знае да игра дисциплинирано одбрана. Тоа никогаш не сме го знаеле а нити пак ќе го научиме до реваншот. Не е до играчите, туку до тактиката.
До тактиката?
Сакаш да ми кажеш дека немавме доволно шанси и дека играчите добро го изработија тоа што им беше кажано?
Не ме заебавај, вакво колективно усерување на цел тим оддамна не сме имале, ова е полошо од поразот од Јунајтед дома.

Шчежни да се врати во први 11 и Гибс да се врати на клупа.Мертесакер да се обеси.

Не знам зошто издвојувате играчи вој слаб оној слаб , абе цел тим ропаци бе ЦЕЛ !

Счежни може слободно да си се врати како прв голман, не дека е Оспина крив за целиов резултат, но не можеше ли на третиот гол да одбрани?

Можеби играта беше тиња, но најголем допринос има промашувањата на жиру, пропадна и желбата и моралот на цел тим. па велбек и волкот шансата...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Глејте на позитивната страна бар у ревамшот ќе влеземе ко веќе отпаднати, бар тогаш нема да бидеме фаворити ебате слепците ебате. 11-ка да напраиме ние тука шо сме поубаво ќе изигравме од овие копуци.
:pos::pos:Како е ова позитивно ? :icon_mrgr:

До тактиката?
Сакаш да ми кажеш дека немавме доволно шанси и дека играчите добро го изработија тоа што им беше кажано?
Не ме заебавај, вакво колективно усерување на цел тим оддамна не сме имале, ова е полошо од поразот од Јунајтед дома.

Финтата е што никогаш не го изработуваат тоа што им е кажано баш против вакви тимови. Ај шо немавме среќа, немавме, ама цела утакмица ја пимплаа без идеја. Дали фалат шутери, агресивност или нешо трето, не знам. Очигледно и Венгер не знае...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom