НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да сакаат да го трејдаат Роуз што мислите што може највеќе да добијат?
Не можат да го трејдуваат, технички е возможно но сепак не возможно во оваа ситуација. Иначе фан на Булс сум, не можам да кажам а да не бидам пристрасен. Нека кажат другите

Не можат да го трејдуваат, технички е возможно но сепак не возможно во оваа ситуација. Иначе фан на Булс сум, не можам да кажам а да не бидам пристрасен. Нека кажат другите
Сега ке си пристрасен, но порано знам оти се многу „фукаше“ дека кога ке се врател се подобар и подобар ке бил, еве ти го сега, подобар е?
Ако е подобар, тогаш нема да пишуваш #StayStrong.

Сега ке си пристрасен, но порано знам оти се многу „фукаше“ дека кога ке се врател се подобар и подобар ке бил, еве ти го сега, подобар е?
Ако е подобар, тогаш нема да пишуваш #StayStrong.

Појасни, шо сакаш да кажиш со ова? Дека на некој начин се ситиш на повредава на Роуз?
Зошто ти пречи тебе ако се фукал?

Појасни, шо сакаш да кажиш со ова? Дека на некој начин се ситиш на повредава на Роуз?
Зошто ти пречи тебе ако се фукал?
Абе што те мотивираше да ме реплицираш, иако си фан на булси јас немам ништо против тоа, туку тој си знае, си го имаме разговорот ние и во живо, не само на теми на кајгана ;)

Абе што те мотивираше да ме реплицираш, иако си фан на булси јас немам ништо против тоа, туку тој си знае, си го имаме разговорот ние и во живо, не само на теми на кајгана ;)

Разговорот во живо, нека ви биди разговор во живо, да не видам овде вакви провокации, пошто забрането е провоцирање (посебно на вака осетна тема) во темите за кошарка.

Разговорот во живо, нека ви биди разговор во живо, да не видам овде вакви провокации, пошто забрането е провоцирање (посебно на вака осетна тема) во темите за кошарка.
Xaxaxaxaxa, очигледно сакаш се повеќе да ме смееш со тоа твое заплашување затоа што си модератор , па одозгора и осетна тема било хахахаха, дај не ме зафркавај молим те, осетна тема оти повреда на „свој“ играч, по којзнае кој пат ја добива, небива прв пат му е и колку други добиваа тешки повреда кои значеа крај на кариерата, па не сум слушнал да се плаче по 30тина страни како и зошто и да нема некој што може да го критикува, само позитивност и тешење.. Диктатор сте или овде има слобода на пишување на темата НБА сезона 2014/15?
+ Ова моето погоре ако беше провоцирање со тоа што го подогив малце во незгодна состојба, тогаш кај некој е проблемот, а ти се самиот пријави на нашата меѓусебна дискусија.

Последно уредено од модератор:
Xaxaxaxaxa, очигледно сакаш се повеќе да ме смееш со тоа твое заплашување затоа што си модератор на , па одозгора и осетна тема било хахахаха, дај не ме зафркавај молим те, осетна тема оти повреда на „свој“ играч, по којзнае кој пат ја добива, небива прв пат му е и колку други добиваа тешки повреда кои значеа крај на кариерата, па не сум слушнал да се плаче по 30тина страни како и зошто и да нема некој што може да го критикува, само позитивност и тешење.. Диктатор сте или овде има слобода на пишување на темата НБА сезона 2014/15?
+ Ова моето погоре ако беше провоцирање со тоа што го подогив малце во незгодна состојба, тогаш кај некој е проблемот, а ти се самиот пријави на нашата меѓусебна дискусија.

Еве вака сега ќе напрајме.

5 казнени поени за да видиш дека "не заплашувам", туку планирам-остварувам.

Друга работа...казнените поени ти се и заради тоа што провоцираш, пошто претходниот твој пост е класична провокација кон друг член. А фино реков пред месец-два дека провокации од повисок степен ќе бидат казнувани со казнени поени. Трета работа...колку страни ќе се пишуваат за играч не е твоја работа. Тоа зависи од дискусијата на сите членови на форумот. Како шо гледаш, после повредата се разви општо дискусија за Булси, што и како без Дерик?
И 4та работа...не сум никаков диктатор туку тука сум ставен за да има ред и мир. Пишувај си, дискутирај, ама не провоцирај. Има разлика од слобода на пишување до пишување постови кои имаа за цел да провоцираат.

Поздрав.

^ Колку први пикови има Фили за драфтот досега? :D

Шпекулации се. Не се грижете, досега ниту една шпекулација за Филаделфија не се остварила бидејќи никој нема никакви информации за тоа што го прават...

Популарно е сега да го прават тој муабет и затоа ајде и Joel Embiid ќе го ставиме во тој кош.

Баш за MCW имаше шпекулации дека ќе биде трејдан во текот на сезоната.

Баш за MCW имаше шпекулации дека ќе биде трејдан во текот на сезоната.

Имаше минатиот драфт не во текот на сезоната. Сите беа шокирани и изненадени кога се случи трејдот.[DOUBLEPOST=1424894569][/DOUBLEPOST]Да не правам муабет што се ова многу наопаку се сфаќа. Ако некој ги прашал за Embiid одма пишуваат дека "разговарале" за Embiid. Тоа не значи дека сакаат да го трејдаат и дека ја бараат само најголемата понуда.

Дури и за MCW не го трејдаа оти сакаа да се ослободат од него туку затоа што добија одлична понуда која не можеа да ја одбијат.[DOUBLEPOST=1424901984][/DOUBLEPOST]Во контекст на ситуацијата со Чикаго:

https://twitter.com/tomhaberstroh/status/570700748398460929/photo/1

Значително е намален бројот на играчи кои играат преку 35 минути во лигата.

Последно уредено:
Again we will battle the Grizz,
See more of what Coach Karl’s plan is.
New offense from Vance,
Have to give it a chance,
Till we see how Cuz will get his!
Битка на најдобрите 2 центри сабајле во 4. Штета без Колисон пак, баш сакав да видам како ќе се вклопи во системот на Карл. Инаку овој пат Мемфис малку изменети со Џеф Грин (мхм, време беше само кога ќе си иде Тајшон) и тоа као стартер. Успорен измиксан напад на Мемфис vs. ран енд ган системот на Карл. Interesting.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom