ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
@KajzerS релативно потежок е граѓанско, иди на граѓанско процесно, добар смер е и ќе ти е најдобро школо у споредба со овие другите, два ипол семестри е вкупниот мастер и не конзумира многу време.
Деловно и финансово немаат поврзна точка со правната материја и пракса кај нас, со исклучок на неколку предмети. Најлесен е деловно, ако идеш таму одбирај предмети кај Димитар Гелев.
Граѓанско материјално и граѓанско процесно право за ова мислиш?

Кажи ми ти според тебе,кој смер е најдобар,односно во кој смер би добил највеќе знаење?Без разлика дали е тежок или полесен?

Дали има овде некој што ќе биди утре на факс да праша нешто за мене во ЕКТС? Веќе толку сум очаен што стасав во темава да барам услуга, никој не ми се нафаќа, пишете ми ПП ако сте на факс утре.
Ех сеа го прочитав ова, а бев прееска на факс. Мада ЕКТС од колку до колку работи?

Ех сеа го прочитав ова, а бев прееска на факс. Мада ЕКТС од колку до колку работи?
Мислам дека работеше исто како студентски, од 11 до 13-14 часот :)

Знае некој дали може да сменам изборен предмет од 8ми семестар? Го имам избрано економско казнено право, а сега сакам да го сменам со деловнo опкружување.

Знае некој дали може да сменам изборен предмет од 8ми семестар? Го имам избрано економско казнено право, а сега сакам да го сменам со деловнo опкружување.
Да, се уплаќа 400 денари на сметка на факултетот и молба од студентски. Семинарска рулз а? :D
Не е ништо потежок и екп кај Тупанчевски.

Може да се полагаат предмети од 6ти семестар сеа у оваа претстојнава казнена сесија? :)

Ај ако може mail од Татјана Петрушевска?
Иначе некој што го имал избрано некогаш предметот „Заедничка надворешна и безбедносна политика на ЕУ“ да не има на форумов?

Ај ако може mail од Татјана Петрушевска?
Иначе некој што го имал избрано некогаш предметот „Заедничка надворешна и безбедносна политика на ЕУ“ да не има на форумов?

Барај ја поарно во живо или на телефон не верувам дека враќа на mail.

Барај ја поарно во живо или на телефон не верувам дека враќа на mail.
Абе ја чекав ко идиот, мислам дека треба да си земам шатор па да кампувам пред нејзиниот кабинет. Веќе 2-3 недели во тие термините за прием ја чекам, па и тук-таму ја барам, ама ја нема.
На телефон искрено и не ми се врти. А за меилот што го има на сајтот, нешто е проблематичен, пораките не може да се испратат.
Како и да е, фала. Иначе освен: TATJANA@YAHOO.COM , да не има и некој друг mail од неа?

И да си прашам уште еднаш: „Заедничка надворешна и безбедносна политика на ЕУ“ да не има избрано некој(а) од форумов?

Абе ја чекав ко идиот, мислам дека треба да си земам шатор па да кампувам пред нејзиниот кабинет. Веќе 2-3 недели во тие термините за прием ја чекам, па и тук-таму ја барам, ама ја нема.
На телефон искрено и не ми се врти. А за меилот што го има на сајтот, нешто е проблематичен, пораките не може да се испратат.
Како и да е, фала. Иначе освен: TATJANA@YAHOO.COM , да не има и некој друг mail од неа?

И да си прашам уште еднаш: „Заедничка надворешна и безбедносна политика на ЕУ“ да не има избрано некој(а) од форумов?

Вторник да пробаш накај 2. Јас имам избрано на мастер.

Вторник да пробаш накај 2. Јас имам избрано на мастер.
Ух, баш ќе треба да искачам од предавања. Ништо на пауза таман ќе наминам.
Еве денес си чекав, но за џабе.
Во секој случај, фала ти многу на инфото.

Ух, баш ќе треба да искачам од предавања. Ништо на пауза таман ќе наминам.
Еве денес си чекав, но за џабе.
Во секој случај, фала ти многу на инфото.

Ако ти е конкретно за предметот обрати се кај Јулија Брсакоска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom