G
grande-juve
Гостин
Citizenfour и The Salt of the Earth, двата се 8ци али за нијанса првиот би го избрал.изгледавте нешто од документарците бе?![]()
Citizenfour и The Salt of the Earth, двата се 8ци али за нијанса првиот би го избрал.изгледавте нешто од документарците бе?![]()
sport life nema nisto.. prasav vraboten.
gi ima ovie online so gi kaza da gi razgledam ili mora tamu da im sednam?
Може да се врзат во Бет Сити БалканЏабе ќе одиш, не може да се врзат никаде. Порано секаде се обидував.
Кај најде торентиCitizenfour и The Salt of the Earth, двата се 8ци али за нијанса првиот би го избрал.
има само скринер излезено, и е еден од најдобрите од оваа година, солидна слика и звук 10/10The Imitation Game го има по интернетов или уште е рано?
Ко што ми пиша мене псисајд за Камшикот, исто важи и за тебе, ако не ти е гледан Брдмен исто ко да не си гледал ниту еден од номинираните.И ти па најде експерт да се праиш, а не знаеш дека не е Карадаш туку Карадај
Иначе од сите номинирани само уште Брдмен не ми е гледан и изглеа нема ни да го глеам, оти ме мрзи![]()
Bez Whiplash u lista? isto kako da ne si gledal ni eden film racunaj.
Шо знам мене трејлерот на Брдмен не ме купи за да го глеам, а симнат ми е одамна и ете го стои месец ипол у компјутерКо што ми пиша мене псисајд за Камшикот, исто важи и за тебе, ако не ти е гледан Брдмен исто ко да не си гледал ниту еден од номинираните.
Citizenfour 2014 720p WEB-DL, го има на кикес, рарбг... А другиов на Синедејс го глеавКај најде торенти?
Јас барав за виетнамскиот ама нема уште
ej oti.. si gi izigral site favoriti skoroМоже да се врзат во Бет Сити Балкан
Направив добар, крајно субјективен тикет.
Најдобар филм - Birdman 1.5
Режија - Boyhood 2.4
Странски филм - Leviathan 3.3
Специјални ефекти - Interstellar 1.3
Актер - Стивен Хокинг 1.3
Анимиран - How to train your dragon 1.3
Саунд миксинг - American Sniper 2.8
Се плашам дека оскарот ќе оди кај Ида наместо Левијатан, другиве мислам дека ќе влезат.
Брдмен беше фаворит за режија, не го изиграв, Ида беше за странски, не го изиграв. Тука мислам дека ќе компензираат, или едниот ќе е најдобар филм, другиот најдобра режија, или обратноej oti.. si gi izigral site favoriti skoro
ja boyhood za film big hero za animiran leviathan za stranski i interstelar za zvuk.. i na sve ke padnam
Izgleda Grand Budapes ke bide za scenariotoБрдмен беше фаворит за режија, не го изиграв, Ида беше за странски, не го изиграв. Тука мислам дека ќе компензираат, или едниот ќе е најдобар филм, другиот најдобра режија, или обратно
Ја оставив категоријата за оригинално сценарио... Стварно не знам тука кој ќе земе.
Idi legni do 2 ke se naspiesWhiplash FTW, мада нема да земе. Boyhood беше апла фаворит до неодамна, крахира малку кај букмејкерите, ваљда некое инсајдерско инфо имаат за Birdman дека ќе земе. Eдино кај спореден актер нема конкуренција и се знае однапред кој зема. За филм и главен актер е хаос. Али ти ебам собиранката нема да издржам ќе заспијам.
Оскари не се Оскари без Миланка!Па подобро да се чека утре да се симне торент отколку да ја слушам оваа на Сител, скроз го уништува шоуто.
А стрим...па пак боље стрим отколу Шител.