Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Не, туку напротив, сакав да прашам зошто 4? Комотно може да биде 5 :D

Hahah, bas toa i ke pisav koga go vidov postot (koa mislev go hejtas).. ne samo deka stojam zad 4kata tuku mozebi e i 5ka. :D
Ne znam, deka pred toa go gledav toj the devils i nekako so poseriozna nota bese.. i za nijansa poveke vpecatok mi ostavi, pa rezultirase kaj ovoj so 4ka.

@grande-juve Sunset Boulevard ne mi se dopadna mnogu, ama ovoj Night of the Hunter.. :cuc:
Koa veke se spomnaa noir ponazad..

Инаку кај што спомна Noir, мислам дека немаме таква тема, да не сака @grande-juve да склопи некоја тема така, да продискутираме и по некој предлог? :)
Нема проблем, може утре/прекутре, првпат вистински да отворам една тема :D

dosegashni rezultati od natprevarot nmarkovski-EVN
noemvri---------------------- 2400mkd
dekemvri (35 dena)--------4400mkd
januar (25 dena)------------2700mkd
Jas bi rekol ovaa zima sum vo vodstvo (klimata ne e isklucena od Noemvri ili Dekemvri, samo se namaluva temp po potreba, doma se mi e na struja, dva vozrasni i edno dete)

16510_10150512577744949_2809602239282299996_n.jpg

:pos:

The Hunger Games Mockingjay Part 1 2014 1080p BluRay x264-SPARKS

much excitement

Ova samo za klima potrosuvacka ili vkupno struja za se?
kuka ili stan zivees?
Ubav iznos na smetki kamo sreka i jas da imav takvi :-)
no vo kuka sekogas e poskapo greenjeto

Дечки мене не ми се гледани Селма и Стил Алис од оскариве , за денес тие ми се домашна , но слабо со торентите , ако ви се наоѓа нешто што има поасална слика пратете ми ПП

Го барав кајзер созе фиктивниот:D (Scott B. Morgan)

9-kaiser-soze.jpg

и баткава ми искочи :icon_mrgr: нема информаци никаде ако некој нашол слободно нека приложи ;)

Dr_Peter_B_Scott-Morgan_%283%29.jpg

Ova samo za klima potrosuvacka ili vkupno struja za se?
kuka ili stan zivees?
Ubav iznos na smetki kamo sreka i jas da imav takvi :)
no vo kuka sekogas e poskapo greenjeto
ziveam vo mal stan so dobra izolacija, se trudam pametno da ja konzumiram el. energija a i cesto ne sme doma a i nema doma nevraboteni ili penzioneri. Sakam da recam ne sme non stop doma. i se pazi sekako na metenje, 90% od peglanje i 100% od perenje (sadovi i alishta) na eftina. Nekoj ova ke go nareci "steganje" ili maltretiranje a jas i mojata sopruga go narekuvame "skromno ziveenje na edno prosecno rabotnicko makedonsko semejstvo". Inace cifrite se komplet smetka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom