Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Не лупајте, Кавани никако нема да го биде кај нас. Ако веќе се купува од ПСЖ, тоа нека биде некој од Маркињос или Верати.
Ако лупам јас , лупаш и ти ! Исто кажав !
Тоа е само претпоставка,никогаш не се знае.Кавани во времето кога играше за Наполи беше играч кој играше на позиција 9ка на која во моментов не може да игра поради Ибрахимович и игра крилен напаѓач со премногу дефанзивни задачи.Често ги гледам ПСЖ и можам да кажам дека кога и да играат без Ибрахимович Кавани увек дава гол и баш се гледаат неговите квалитети.Мое мислење е дека би се вклопил кај нас иако не сакам да се купува а и тоа како би сакал да го видам Верати во нашиот тим.
Може е претпоставка ама многу блиску до вистината ! Како прво неговото купување би бил многу скап опит ! Најпрво поради позицијата у составот која ја има ! Филмот од Наполи Кавани никаде повеке нема да го гледа , да не разглабам ке испаднам локалпатриот !

E

Epsilon

Гостин
Јунајтед има напаѓачи, нели гледате дека Руни го „шетаат“ на други позиции?

Сеуште нема дефинирано формација и каква игра ќе практикува, но ако игра 4-4-2 или некоја модификација од другите формации преку крила, тогаш ќе му треба барем едно квалитетно крило да земат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Праел Ван Гал муабет некња со газдите за трансфери летоска. Само го нема кртот сега да пренесе :sleep:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дали тоа значи дека ти си новиот крт? :confused::cautious:
Имаше на Гардијан ама само тоа :) нејќам да верувам Фердинанд дека издавал али се ме влече накај Ф. Невил.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Имаше на Гардијан ама само тоа :) нејќам да верувам Фердинанд дека издавал али се ме влече накај Ф. Невил.
Не бе , не е он , а и да е он гарант било по грешка , слушнал нешто и се израдувал па плавуша му се испуштило пред некој новинар.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Да е до мене, не давам 50+ милиони за играч постар од 26 години. Ама не е до мене. :icon_mrgr:
Кавани е 28. Две сезони, максиум три на високо ниво има во него. Плус незнам колку може одма да се прилагоди на ПЛ. А дека одигра ѕверска утакмица со Челзи нема збор. Башка на неприродна позиција за него.
А Верати е машинка. За него не се жали пари. На грб би го носел до Манчестер само да го потпишат. :drk:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
јас значи аналогно на тоа да си се спремам со новиов закон на лето да идам у пензија. :icon_mrgr:

Си играат играчки ,ке ни стегнат ко на фарса една забрана за трансфери. Кај има пилиштарецон 16 , од 13 повеќе не му давам.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Пак ке мора на стримови да се гледа со Свонси ...

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Дечки Џонс се опорави? Ке игра?
За на фантази прашувам да не ме свати некој погрешно.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки Џонс се опорави? Ке игра?
За на фантази прашувам да не ме свати некој погрешно.
Утре би знаеле повеќе после прес конференцијата сега засега нема ништо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom