Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
1.10 у Копачка. :cool:
Ставро исто така Кокинакис и Шарди те поздравија. :D
Ел Нињо, да, купови има затоа нема Евролига. :duel:

http://www.rezultati.com/utakmica/WvmaDlVT/#omjer;all
Еве ви еден 1 за утре, ме мрзи анализа да пишувам така да шукурац сите, јасно?????? :kezec:

За утре ги играм

Реал Мадрид-2 1.45
Фрибургуенсе дава гол 1.30
У.Пандо(Боливија) дава гол 1.30
Ерготелис дава гол 1.30

ме мрзи да правам анализа ама со оглед на околностите би требало да влезат вака

За утре ги играм

Реал Мадрид-2 1.45
Фрибургуенсе дава гол 1.30
У.Пандо(Боливија) дава гол 1.30
Ерготелис дава гол 1.30

ме мрзи да правам анализа ама со оглед на околностите би требало да влезат вака
Ќе ти мавнам бокс ако плачеш утре на темава. :D

каков Реал какви црни камења, во последно се смешки, 1.40 коеф. му дале ке си речиш со Новаци играт.
Реал освен со Барса и Алтетико, навистина реткост е да добие коефициент над 1.50. Ништо чудно не е ова, двојка е. :)

Утре сингл Шалке - Реал гг1 @4.8 вил хил и дабл Шалке дава гол и Базел дава гол @ 2.25 копачка

Реал освен со Барса и Алтетико, навистина реткост е да добие коефициент над 1.50. Ништо чудно не е ова, двојка е. :)
друг ми беше муабетот, Реал е фаворит во дуелот со Шалке, нормално сите сме свесни за то, ама во последно Реал не е Реал :) се мачи, противниците лесни до шанси му идат, во Германија нема ич лесно да му биди, едноставно Шалке под Диматео се препородени, во одбраната се зацврстени многу, Реал можи да победи ама не се надевајте на реприза од лани то сигурно

Стаса кај некој писмо од ујп ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

1.10 у Копачка. :cool:
Ставро исто така Кокинакис и Шарди те поздравија. :D
Ел Нињо, да, купови има затоа нема Евролига. :duel:

http://www.rezultati.com/utakmica/WvmaDlVT/#omjer;all
Еве ви еден 1 за утре, ме мрзи анализа да пишувам така да шукурац сите, јасно?????? :kezec:

Gledav posleden pat koa igraa pred us open gofin koa bese u nalet letoto 25 pobedi po red, Jirzi go zbrisha a i od posledniot mec na gofin protiv miler i opsto od negovata statistika vo karierata Gof(a)n ne umee da igra protiv serveri na hard normalno, strashen tehnicar e dosta brz ,no nema raspon na race i fizicki predispozicii da se bori so visoki servisi..mala doza pesimizam radi pileshkiot mozok na Janowizc no sekako vredi da se isprati da razgledam ke pisham nesto za utre

Како е можно на бет365 за 10 секунди од 3-0 Carreno Busta-Berlocq да заврши 6-0 .. значи секунди само вртеше поен за поен за Карено за 15 секунди светна 6-0 дека завршил сетот.. го имав 8+ гема третиот сет за бааги пари... на чат ми вика нашите резсурси викаат 6-0 дека завршил... иако јас мислам дека предал овој .. или ги пуштил на брзак сите поени на крај... не мис е верува.... каде може да се провери... на резултати стојат последните 3 гема сите на 0 освен петтиот кој нема ништо... каде може до релевантна информација што се случило момци....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom