Од 1500-1800 денари, зависи каде ќе го однесеш.Колку кошта декодирање на С4 од Т-мобиле МК?
Гајче, кажи ми молим те кај има за 4S за 900-1000денари да знам ја да идам1200-1500.денари,зависи во кој сервис ќе го смениш.
Има и поефтини за 900-1000.ден ама од сервис ти е посигурно и поквалитетно.
Sent from my HM NOTE 1TD using Tapatalk
Има деца мењаат по домаГајче, кажи ми молим те кај има за 4S за 900-1000денари да знам ја да идам
Има деца мењаат по дома
За 900.денари хахах смешно и тажно
Нарачуваат дисплеи за 4ка од али,
пошто нели исти конектори имаат и на 4ка и 4Ѕ,
само ласната што ги држи штрафчињата е различна.
Ја вадат лајсната од дисплејот од "твојот" 4Ѕ на кој треба да се смени екранот.
Ја вадат оргиналната лајсна од дисплејот за 4ка кој го купиле од али.
Ја лепат лајсната од "твојот" 4Ѕ на екранов од 4ката со суперлепак
и добиваш сервис DIY-домашна "Уради Сам" за 900.ден
Извинете на оф топик
Sent from my MX4 using Tapatalk
За секој телефон е различен кодот, така да неможе на некој случајно да му се наоѓаДечки случајно да не ви се наоѓа код за откључување на ваков телефон
Samsung E1200
Јас успеав вчера, ама ако се изгасне пак тера по старо, не е тоа тоа.За секој телефон е различен кодот, така да неможе на некој случајно да му се наоѓа
Ист ваков имав отклучено јас сам, побарај на гугл.
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Кај мене и после гасење си работеше на сите мрежи, друг начин да си платишЈас успеав вчера, ама ако се изгасне пак тера по старо, не е тоа тоа.
На Ибеј телефонов е 15-20 долари, не гледам за цена за анлок код, веројатно не се исплати.Дечки случајно да не ви се наоѓа код за откључување на ваков телефон
300 ден. многу е ?Дечки случајно да не ви се наоѓа код за откључување на ваков телефон
Samsung E1200