Исчисти кеш на пребарувачот што го користиш и види дали повторно така ќе ти правиНемам никаков проблем од компјутер кога ги отварам стрнаите. Само од мобилниот.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исчисти кеш на пребарувачот што го користиш и види дали повторно така ќе ти правиНемам никаков проблем од компјутер кога ги отварам стрнаите. Само од мобилниот.
Пробај исчисти кеш на браусерот кој го користиш на телефонот.[DOUBLEPOST=1422708589][/DOUBLEPOST]Немам никаков проблем од компјутер кога ги отварам стрнаите. Само од мобилниот.
Хаха не видов, побрз си бил од мене.Исчисти кеш на пребарувачот што го користиш и види дали повторно така ќе ти прави
Не е ефтин, 20 евра е ... а цел исправен 9700 црн, со полнач ќе ти дадам за 2000 денЕкран дисплеј (не тач) за BlackBerry Bold 9700 може ли да се најде и колку кошта?
За комшија е, ќе пренесам па ќе ти кажам што ќе реши.Не е ефтин, 20 евра е ... а цел исправен 9700 црн, со полнач ќе ти дадам за 2000 ден
ДаДечки нов ми е телефонот и ми стигна ова
![]()
да го уклучам или не?
За iPhone 5s дали се менува само стаклото/тачот или цел дисплеј во комплет оди?
Колку чини поправката? Дали е со оригинални делови или после ќе работи тачот и дисплејот ќе биде ко кинески телефон?
Tolku e cenata 3k, delovite ne se orginalni normalno ... ama sepak raboti kako orginalot i kvalitetot na slikata e skoro ist kako orgЗа iPhone 5s дали се менува само стаклото/тачот или цел дисплеј во комплет оди?
Колку чини поправката? Дали е со оригинални делови или после ќе работи тачот и дисплејот ќе биде ко кинески телефон?
Преинсталација на софтвер? Ако се разбираш можеш и сама, во спротивно носи го во мобилара.Ve molam za pomos, mi treba preinstalacija na Samsung , dali mozam da go preinstaliram sama ili mora vo mobilara, blagodaram.
Ve molam za nasoki za preinstaliranje na Samsung zatoa sto mi fati virus pa ne mi funkcionira na internet, go vrativ na fabricki reset no nisto, ne se trgna virusot..Преинсталација на софтвер? Ако се разбираш можеш и сама, во спротивно носи го во мобилара.