Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
А замислете Де Чеље сеуште да беше во Парма... :sneaky:Се спасија Рома :'(

Е сега се поставува прашањето за што ќе им е овој бод на Парма и каде имаат намера да го употребат.

јас ги мразам интер и милан, ама жал ми паѓа веќе.. Им се ситев претходниве сезони, ама веќе не е интересно..
Милан сега е срање и те сфаќам дека ти е жал, ти пркна тимчето кое од 3-0 водство на полувреме договараше бод со факинг Сиена или не се сеќаваш ради траумата? :icon_mrgr:

Ај ако сакате да се натпреваруваме у свирeње на виолини на дела од Моцарт и Бетовен.
Честитки на скудетото за Јувенташите јас зборев нешто у фан клубот ме правеа прост али за жал излезе по моето.

Милан сега е срање и те сфаќам дека ти е жал, ти пркна тимчето кое од 3-0 водство на полувреме договараше бод со факинг Сиена или не се сеќаваш ради траумата? :icon_mrgr:
pa i sega da bese siena vo seria A ke si go imaa nati go daj mi go ;) nema vrska togas so od 3-0 napravija 3-3...

Е сега се поставува прашањето за што ќе им е овој бод на Парма и каде имаат намера да го употребат.

Олимпико беше отсекогаш најлошо можно место за Парма. Има тука гостувано со страшни тимови, со играчи како Креспо, Бролин, Ортега, Зола, Киеза, Богосјан, Сенсини... и најчесто губела тука. Сега доаѓа со полујуниорски тим, веќе отпаднат во втора лига, и Рома не може да добие?

Кој циркус се жабарите, и три места во ЛШ им се многу.

Последно уредено:
Настрана денешната утакмица што беше местена до коска бидејќи не беше реален коефициентот 1.30 за победа на Рома..во нормална ситуација требаше да биди 1.10,1.15 максимум против распаднатата Парма...но дека ова е Италјанска лига и знаат дека ќе биди местено нормално дека ја даваат 1.30..така и пред две кола Рома откако изедначни со Емполи воопшто не ни нападна туку како да беше задоволна со нерешеното...се искинаа од местење секоја чест..

Па и плус неверојатно е како му се случи распад-систем на Рома после поразот од Баерн

Не дека ако не изгубеа толку од Баерн немаше да бидат исто тапа као што се сега.
Со тие просеци и старци што ги изнадонесоа не знам што очекуваа они. Титула покрај ваков уигран Јувентус мало морген.

Џупците од Рим, добри се, едно време на 1 бод ни се приближија...:cool:aVQxm6O_460sa_v1.gif

Од наредно коло ако Парма освои бод местено е.

Не велам дека секоја победа на Парма или нерешено е местено,туку денес беше прочигледно..цел свет ја играше Рома,1.30 примамлив и коефициент со огромно value за натпревар против распаднат и отпаднат тим со младинци,на римјаните му се вратија Жервињо и новото засилување Думбиа,Парма нема повеќе за што да се бори....

Едноставно како можиш да ми докажиш дека ова не беше местена?..не знам дали верувате искрено во овој натпревар дека беше реален?..па милијарди имаше уплата на Рома денес и зарем така едноставно 0-0 ќе заврши на домашен терен против Парма...страмота

Па и не се баш младинци, не ги прајте толку мртви. Сеуште имаат добар ростер, Варела и Кристијан ги земаа зимово.
Проблемот кај нив е што немаат пари, играчите не земале плата 1 година и нормално дека нема да им се игра. Иначе ако запнат сигурен сум дека ќе изборат опстанок до крај. Ама изгледа се помирија со фактот дека им треба рестарт од 2ра 3та лига. Па пак јово на ново.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom