Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas mislam deka zenite otkako ke odimat deca ljubovta ja posvetuvat na decata I go zapostavat mazot I seksot
грешиш потреба си е потреба...Jas mislam deka zenite otkako ke odimat deca ljubovta ja posvetuvat na decata I go zapostavat mazot I seksot
шо знамгрешиш потреба си е потреба...
ja vidov slucajno temava. od amna nemam vlezeno vo forumov. i jas go imam slicniot problem. jas so soprugata pred da imame deca i ne bese tolku strasno ama sega eve veke 6 godini mozebi 1 do dvapati mesecno imame sex. izgovorot e deka nemozi koga tie tuka spijaat a ako ne na spalna ne mozela da se opusti i koga decata spijat zimno vreme vo toplo nea na spalna i bilo ladno ne mozela koga i studi i sl. ve molam nekoj sovet?Во брак сум веќе 7 години и подолг врменски период немаме никаков физички контакт. Секогаш кога ќе иницирам, има оправдувања, дека е уморен, незрвозен.......некоку пати сум пробала и разговараме на таа тема, ама на крај илегува дека јас не го разбирам него , дека ма проблми итн....веќе и престанав. Се претворивме во странци.
ja vidov slucajno temava. od amna nemam vlezeno vo forumov. i jas go imam slicniot problem. jas so soprugata pred da imame deca i ne bese tolku strasno ama sega eve veke 6 godini mozebi 1 do dvapati mesecno imame sex. izgovorot e deka nemozi koga tie tuka spijaat a ako ne na spalna ne mozela da se opusti i koga decata spijat zimno vreme vo toplo nea na spalna i bilo ladno ne mozela koga i studi i sl. ve molam nekoj sovet?
и мачката така, таа уште веднаш, кога ќе осети дека фатила мајата со заби го брка мажјакотJas mislam deka zenite otkako ke odimat deca ljubovta ja posvetuvat na decata I go zapostavat mazot I seksot
Jas mislam deka zenite otkako ke odimat deca ljubovta ja posvetuvat na decata I go zapostavat mazot I seksot
Ако не можи, скришум најди си некоја која можи
Абе заситува тоа заедничкиот живот во брак плус со деца, се менувате низ годините и сексуалната енергија се трансформира, пренасочува и распределува на други побитни работи.
Не важи ова за сите подеднакво и варира а за секој случај можеш некако да си провериш да не станува збор за шарам - барам на страна.
Тој нема никогаш да има сила да се соочи со проблемот.А со тоа ти не можеш со сила да го носиш на уролог ,ниту на психијатар.Ако не појде да се лечи, ти ќе завршиш на психијатар, зашто немаш нормален брак.Тој секогаш ќе наоѓа изговори зошто не сте интимни.Во брак сум веќе 7 години и подолг врменски период немаме никаков физички контакт. Секогаш кога ќе иницирам, има оправдувања, дека е уморен, незрвозен.......некоку пати сум пробала и разговараме на таа тема, ама на крај илегува дека јас не го разбирам него , дека има проблеми итн....веќе и престанав. Се претворивме во странци.
Шест години, а по 1-2 пати во месецот е сериозен проблем. Ај една година да е вака ама шестja vidov slucajno temava. od amna nemam vlezeno vo forumov. i jas go imam slicniot problem. jas so soprugata pred da imame deca i ne bese tolku strasno ama sega eve veke 6 godini mozebi 1 do dvapati mesecno imame sex. izgovorot e deka nemozi koga tie tuka spijaat a ako ne na spalna ne mozela da se opusti i koga decata spijat zimno vreme vo toplo nea na spalna i bilo ladno ne mozela koga i studi i sl. ve molam nekoj sovet?
Stareesh more, tolku a?![]()