Брак без секс

• Креатор на темата Креатор на темата Cybersex
  • Време на започнување Време на започнување
A бе ова лани беше, до сега коизнае што биднало со госпожата и господинот :D

Во брак сум веќе 7 години и подолг врменски период немаме никаков физички контакт. Секогаш кога ќе иницирам, има оправдувања, дека е уморен, незрвозен.......некоку пати сум пробала и разговараме на таа тема, ама на крај илегува дека јас не го разбирам него , дека ма проблми итн....веќе и престанав. Се претворивме во странци.
ja vidov slucajno temava. od amna nemam vlezeno vo forumov. i jas go imam slicniot problem. jas so soprugata pred da imame deca i ne bese tolku strasno ama sega eve veke 6 godini mozebi 1 do dvapati mesecno imame sex. izgovorot e deka nemozi koga tie tuka spijaat a ako ne na spalna ne mozela da se opusti i koga decata spijat zimno vreme vo toplo nea na spalna i bilo ladno ne mozela koga i studi i sl. ve molam nekoj sovet?

ja vidov slucajno temava. od amna nemam vlezeno vo forumov. i jas go imam slicniot problem. jas so soprugata pred da imame deca i ne bese tolku strasno ama sega eve veke 6 godini mozebi 1 do dvapati mesecno imame sex. izgovorot e deka nemozi koga tie tuka spijaat a ako ne na spalna ne mozela da se opusti i koga decata spijat zimno vreme vo toplo nea na spalna i bilo ladno ne mozela koga i studi i sl. ve molam nekoj sovet?

Ако не можи, скришум најди си некоја која можи ;)
Абе заситува тоа заедничкиот живот во брак плус со деца, се менувате низ годините и сексуалната енергија се трансформира, пренасочува и распределува на други побитни работи.
Не важи ова за сите подеднакво и варира а за секој случај можеш некако да си провериш да не станува збор за шарам - барам на страна.

Jas mislam deka zenite otkako ke odimat deca ljubovta ja posvetuvat na decata I go zapostavat mazot I seksot

Aha, idi mazh mi da go prashash :D[DOUBLEPOST=1423614658][/DOUBLEPOST]
Ако не можи, скришум најди си некоја која можи ;)
Абе заситува тоа заедничкиот живот во брак плус со деца, се менувате низ годините и сексуалната енергија се трансформира, пренасочува и распределува на други побитни работи.
Не важи ова за сите подеднакво и варира а за секој случај можеш некако да си провериш да не станува збор за шарам - барам на страна.

Zar I ti sine Brute! so ovie muabeti :(

Во брак сум веќе 7 години и подолг врменски период немаме никаков физички контакт. Секогаш кога ќе иницирам, има оправдувања, дека е уморен, незрвозен.......некоку пати сум пробала и разговараме на таа тема, ама на крај илегува дека јас не го разбирам него , дека има проблеми итн....веќе и престанав. Се претворивме во странци.
Тој нема никогаш да има сила да се соочи со проблемот.А со тоа ти не можеш со сила да го носиш на уролог ,ниту на психијатар.Ако не појде да се лечи, ти ќе завршиш на психијатар, зашто немаш нормален брак.Тој секогаш ќе наоѓа изговори зошто не сте интимни.
Реално има неколку можностиили е во депресија или има еректилна дисфункција или и двете работи.
Ако има друга жена, тој барем неколку пати месечно ќе има секс со тебе за да нема грижа на совест. Тој што ора надвор, ора и на домашната нива. Ако е педер.,ќе си има партнер и ти сакала неќела ќе го сконташ.Сама можеш и на глава да дубиш но тој ако нема сили да бара решение, џабе ти е .
Ако најдеш друг, само ќе имаш краткотрајна среќа, ќе бегаш ти од проблемот и можеби ќе имаш редовен секс, но со тек на време близината создава емоции и пак не можеш во недоглед. А секој проблем кој се одолговлекува во решавање само се губи време. Затоа ако тој не покаже акција во решавање на неговиот проблем (кој е за жал и твој), не си го губи времето, младоста, зашто само се залажуваш себе си дека некој со волшебно стапче ќе го реши.Со тек на време ќе ти набие и грижа на совест дека ти си крива дека не му се дига, дека си дебела и затоа не те ебе, дека на криво го гледаш и го напнуваш па затоа не може под притисок да му се дигне итн.Тој никогаш нема да сака да се разведете зашто знае дека тешко се наоѓа некоја која ќе си ја тупи главата со неговиот проблем.

Шест години, а по 1-2 пати во месецот е сериозен проблем. Ај една година да е вака ама шест :eek:

Може нема желба, страв и е децата да не видат или е нешто друго што само она може да ти го каже. Жена која сака не наоѓа вакви смешни изговори. Децата и ладното не се причината за да одбива.

А тоа кој ве лаже дека жената го запоставува мажот откако ќе се родат децата? :LOL: Имаме две и секогаш наоѓа време и за нив и за мене. А и почесто имаме него пред да се родат. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom