- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 826
- Поени од реакции
- 1.322
Побарај си низ темата.И де некој запознаен нека пише какви прашања има на интервју ?
Побарај си низ темата.И де некој запознаен нека пише какви прашања има на интервју ?
На тоа прашање никој не може да ти одговори. Сите имаат различно искуство, кај некои 1 месец, кај други 2 месеци.Edno prasanje imam ,intervju bev januari 2014 pred dva meseci preku posrednik dostavivme vencanica orginal od dedo mi i baba mi na blgarski jazik koga otprilike bi mozel da ocekuvam ubavi vesti inaku mi pisuva deka prepiskata se namira v"zadolzitelna procedura BLAGODARAM koj ke pise nesto vo vrska so moe prasanje
ako e taka togas moze da ocekuvam nesto do kraj na februari pa ke vidime fala zaНа тоа прашање никој не може да ти одговори. Сите имаат различно искуство, кај некои 1 месец, кај други 2 месеци.
Този месец ште се гледа, ако се приеме до 3 месеца ште влезе в сила.A koga ke se glasa za toj zakon vo parlament,nee bitno koj ke dojde bitno e da go izglasat toj predlog na zakon i se ke bide super
Пријателе, јас бев на интервју во септември 2013 и уште не ми е разгледана молбата и кај мене го пишува истиот статус како и кај тебе. Не верувам дека ќе ти се смене нешто многу брзо.Edno prasanje imam ,intervju bev januari 2014 pred dva meseci preku posrednik dostavivme vencanica orginal od dedo mi i baba mi na blgarski jazik koga otprilike bi mozel da ocekuvam ubavi vesti inaku mi pisuva deka prepiskata se namira v"zadolzitelna procedura BLAGODARAM koj ke pise nesto vo vrska so moe prasanje
vo makedonija odkako ke se izglada zakon za 10 dena izleguva vo sluzben vesnik i stapuva na sila, zosto vo bg se ceka 3 meseci toa e mnoguТози месец ште се гледа, ако се приеме до 3 месеца ште влезе в сила.
А дали е фалц ако одам на интервју и се сликам во министерството, како го викавте дабч?Немој да се лажите , никакви теоретски шанси по легален пат ннеможи некој да ти извај за 2 месеци ЛЕГАЛЕН пасош, тој е фалш , кје си напрајш 300 проблеми негде, ти кажувам од прва рака најдобронамерно , имав можност да запознаам чоек шо плајчаше 4000 евра за брза постапка , теорија нема, ако се вадеше така пола мк и сите криминалци кје заминеа од тука, немој да се кажите, фалш да ама легален никогаш
Sent from my iPhone using Tapatalk
a imas li noseno dopolnitelni dokumenti poteklo nesto takvi rabotiПријателе, јас бев на интервју во септември 2013 и уште не ми е разгледана молбата и кај мене го пишува истиот статус како и кај тебе. Не верувам дека ќе ти се смене нешто многу брзо.
pisi mi broj vo imbox od posrednikot mene mi treba najbrzo pasosako mozit da mi dades broj ot toj posrednik da go prasam dali mozit da mi zaversi rabota
Некаде прочитав дека за нов закон е така, а за измени на постоечки закон е пократко времето, ама не знам дали е точно тоа.Този месец ште се гледа, ако се приеме до 3 месеца ште влезе в сила.