Ja да ти кажам ко странец сум у државава. Освен МТВ, Сител и Канал 5 дека постојат друго ништо не знам. А не па презентери и презентерки да памтам на терен, на метео, на вести.....Треба да уклучам тв одвреме навреме, само јас изгледа поима немам кој е дедово.
Јас воопшто не уклучувам телевизор на наши програми, уствари ретко и уклучувам, па не сум во тек со глупостиве.Ja да ти кажам ко странец сум у државава. Освен МТВ, Сител и Канал 5 дека постојат друго ништо не знам. А не па презентери и презентерки да памтам на терен, на метео, на вести.....
Рано е за тебе, кога ќе влезиш во пубертет друго еШто знам, мене па и не ми е битно кој ќе кажува какво ќе биде времето, кога и вака и така податоците се прикажуваат на табела зад него/неа.
Башка во денешно време кој чека да дојде 8 саатот навечер за да гледа какво ќе биде времето утре. Си куцаш на Гугл, градот weather и завршена работа. Најпаметно.
Јас оддамна го имам изминато тој период наречен пубертет, но гледам дека сеуште има такви примитивни луѓе кои чекаат Метео, не за да добијат информација какво ќе биде времето во следните неколку дена, туку убавата презентерка. Ама тоа е, има такви неизживеани луѓе.Рано е за тебе, кога ќе влезиш во пубертет друго е
И јас така велам неизживеани се, треба на замок да се мисли а не на цицки, утре/другиден треба фамилија, едно-другоЈас оддамна го имам изминато тој период наречен пубертет, но гледам дека сеуште има такви примитивни луѓе кои чекаат Метео, не за да добијат информација какво ќе биде времето во следните неколку дена, туку убавата презентерка. Ама тоа е, има такви неизживеани луѓе.
Eве уште еден професионалец,замисли не на Сител.Мене па ме грижи тоа што воопшто гледате Сител.
Не знам како не сфаќате дека не е муабетот за професионалноста. Не ти треба којзнае каква стручност и знаење да презентираш на ТВ, фала богу.Bogami, opasni poznavanja treba da imas za da prezentiras na tv...
Strogi se, profesionalno mora...
Јас Тврдам дека сите ќе бидат задоволени доколку без разлика на изгледот и староста на презентерот тој презентира на турски јазик а глумциве да синхронизираат на македонски, па тоа емоции...може на пример доколку се спрема невреме глумецот да го стиши гласот, да се осеќа депресија, суптилен трепет налик липање пред интензивен плач за загубеното пријатно сончево време и слично.Проблемот е што луѓе очекуваат млада газлеста презентерка со извадени цицки и црвена танга, као да има некое пишано правило како треба да изгледа презентер за временска прогноза. Не е важна информацијата, поважно е да се обезбеди материјал за дркање. Тоа е смешното, а воедно и жално.