Нова тема

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.812
Треба да уклучам тв одвреме навреме, само јас изгледа поима немам кој е дедово.
Ja да ти кажам ко странец сум у државава. Освен МТВ, Сител и Канал 5 дека постојат друго ништо не знам. А не па презентери и презентерки да памтам на терен, на метео, на вести.....

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.079
Ja да ти кажам ко странец сум у државава. Освен МТВ, Сител и Канал 5 дека постојат друго ништо не знам. А не па презентери и презентерки да памтам на терен, на метео, на вести.....
Јас воопшто не уклучувам телевизор на наши програми, уствари ретко и уклучувам, па не сум во тек со глупостиве.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.291
Поени од реакции
3.665
Прво метео не е бекстејџ а второ чичкото има појма од тоа што зборува. Не знам дали е заменски или од кај се најде овие недели на тв ама си е професионлец до коска!!!

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Што знам, мене па и не ми е битно кој ќе кажува какво ќе биде времето, кога и вака и така податоците се прикажуваат на табела зад него/неа.

Башка во денешно време кој чека да дојде 8 саатот навечер за да гледа какво ќе биде времето утре. Си куцаш на Гугл, градот weather и завршена работа. Најпаметно.

:)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.899
Поени од реакции
12.423
Што знам, мене па и не ми е битно кој ќе кажува какво ќе биде времето, кога и вака и така податоците се прикажуваат на табела зад него/неа.

Башка во денешно време кој чека да дојде 8 саатот навечер за да гледа какво ќе биде времето утре. Си куцаш на Гугл, градот weather и завршена работа. Најпаметно.

Рано е за тебе, кога ќе влезиш во пубертет друго е :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Рано е за тебе, кога ќе влезиш во пубертет друго е :)
Јас оддамна го имам изминато тој период наречен пубертет, но гледам дека сеуште има такви примитивни луѓе кои чекаат Метео, не за да добијат информација какво ќе биде времето во следните неколку дена, туку убавата презентерка. Ама тоа е, има такви неизживеани луѓе.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.899
Поени од реакции
12.423
Јас оддамна го имам изминато тој период наречен пубертет, но гледам дека сеуште има такви примитивни луѓе кои чекаат Метео, не за да добијат информација какво ќе биде времето во следните неколку дена, туку убавата презентерка. Ама тоа е, има такви неизживеани луѓе.
И јас така велам неизживеани се, треба на замок да се мисли а не на цицки, утре/другиден треба фамилија, едно-друго :)

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.293
Поени од реакции
21.366
Bogami, opasni poznavanja treba da imas za da prezentiras na tv...
Strogi se, profesionalno mora...
Не знам како не сфаќате дека не е муабетот за професионалноста. Не ти треба којзнае каква стручност и знаење да презентираш на ТВ, фала богу.

Проблемот е што луѓе очекуваат млада газлеста презентерка со извадени цицки и црвена танга, као да има некое пишано правило како треба да изгледа презентер за временска прогноза. Не е важна информацијата, поважно е да се обезбеди материјал за дркање. Тоа е смешното, а воедно и жално.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.899
Поени од реакции
12.423
Проблемот е што луѓе очекуваат млада газлеста презентерка со извадени цицки и црвена танга, као да има некое пишано правило како треба да изгледа презентер за временска прогноза. Не е важна информацијата, поважно е да се обезбеди материјал за дркање. Тоа е смешното, а воедно и жално.
Јас Тврдам дека сите ќе бидат задоволени доколку без разлика на изгледот и староста на презентерот тој презентира на турски јазик а глумциве да синхронизираат на македонски, па тоа емоции...може на пример доколку се спрема невреме глумецот да го стиши гласот, да се осеќа депресија, суптилен трепет налик липање пред интензивен плач за загубеното пријатно сончево време и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom