за Сократис незнам, ама Обамејанг што сум го гледал до сега е дупка, е сега како играл против Фрајбург незнам но една одиграна добра утакмица него прави и добар трансфер, исто и Торес имаше 1-2 одлични утакмици во Челси но на годишно ниво...Иначе да не слушнам лош збор за Обамејанг, дфинитивно со Сократис најдобар трансфер во последните трансфер-периоди.
Za lani ok, prifakam no godinava Obemajang definitivno e megju najdobrite igraci na Dortmund, a i voedni najdobar strelec mislam. Steta sto igrase vo Afrikanski kup i so toa ne ucestvuvase vo pripremite. Igracot poraboti na sebe i gi namali tehnickite deficiti i ima pogolema samodoverba. Go sfati sistemot i pokazuva i odbranbeni kvaliteti (za negovi uslovi). Problemot e sto Obamejang najdobro igra kako spic no tuka se Imobile i Ramos pa cesto morase da igra na desna strana (sekako poradi povredata na Kuba).за Сократис незнам, ама Обамејанг што сум го гледал до сега е дупка, е сега како играл против Фрајбург незнам но една одиграна добра утакмица него прави и добар трансфер, исто и Торес имаше 1-2 одлични утакмици во Челси но на годишно ниво...
Poleka brat so raduvanjeto ke gi natazis use poise bavarcive so bea sigurni za reus![]()
[DOUBLEPOST=1423589995][/DOUBLEPOST]"Кога дојдов реков дека имам планови со клубот. Стојам на тоа. Губиме и победуваме заедно. Затоа ова е животна одлука, многи јасно. Не за џабе размислував толку долго. - Овде сум раснат, овде сум роден, овде играв во младинските тимови. Едноставно се чувствувам добро овде. Борусија е мој клуб." - Марко Ројс
![]()
Секоја чест за Ројс. Само едно не ми јасно во текстов, нели дојде од Гладбах како замена за Кагава?![]()
[DOUBLEPOST=1423589995][/DOUBLEPOST]"Кога дојдов реков дека имам планови со клубот. Стојам на тоа. Губиме и победуваме заедно. Затоа ова е животна одлука, многи јасно. Не за џабе размислував толку долго. - Овде сум раснат, овде сум роден, овде играв во младинските тимови. Едноставно се чувствувам добро овде. Борусија е мој клуб." - Марко Ројс
![]()
Ne za zamena, iako taka ispadna na kraj. Reus dolgi godini igrase kaj mladincite na Dortmund no si zamina oti mislele deka nema dovolno Talent no ete posle SE vrati a Dortmund Platin 17m za greskata.Секоја чест за Ројс. Само едно не ми јасно во текстов, нели дојде од Гладбах како замена за Кагава?
Zdravje, imame drugi problemi godinava. Mecot so Juve moze da sluzi za motivacija na igracite da vidat deka e dobro da igras vo LS pa mozebi ke smenat nesto vo Bundesligata, ama tesko da se poveruva.Ке се сопнете против Јувентус ,многу се појаки од вас !