Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунајтед заслужи бод, ама на онај слонон Фалкао не би му дал ни 28.000, а не 280.000 неделна плата. Срамота е она шо го промаши.

Прочитај поназад, објаснив.

п. с. не се нервирајте, само бод извадивме :kuracc:
Што демек Сколс после 1 година не играње фудбал бил боље од Погба или Андерсон, Клеверли и компанија.
Не дека и Погба тогаш бил тоа што е денес, ама можел стариот да му дава шанса да игра со Керик у средина на небитни или веќе добиени утакмици а не да го пушта Сколс или мртвиот Андерсон.
Држи вода и тоа дека агент му е Мино Раиола, сигурно го набуцкал да си отиде, стока од човек е свињата.

Ја сум убеден дека Ферги длабоко во себе се кае за Погба како и 99% од фановите би сакале да се врати назад па макар и платиле 100 милиони пошто Блинд, Фелаини и Херера моментално се дааалеку позади Погба.
Не знам колку пратите Серија А и Јуве сезонава ама дечкото дефинитивно е најдобар играч у цела лига и еден од топ 5 везни играчи у свет моментално.

*стоп за досетките од типот неконкурентна лига и слични ванаби хумористични ствари. :kuracc:

Што демек Сколс после 1 година не играње фудбал бил боље од Погба или Андерсон, Клеверли и компанија.
Не дека и Погба тогаш бил тоа што е денес, ама можел стариот да му дава шанса да игра со Керик у средина на небитни или веќе добиени утакмици а не да го пушта Сколс или мртвиот Андерсон.
Држи вода и тоа дека агент му е Мино Раиола, сигурно го набуцкал да си отиде, стока од човек е свињата.

Ја сум убеден дека Ферги длабоко во себе се кае за Погба како и 99% од фановите би сакале да се врати назад па макар и платиле 100 милиони пошто Блинд, Фелаини и Херера моментално се дааалеку позади Погба.
Не знам колку пратите Серија А и Јуве сезонава ама дечкото дефинитивно е најдобар играч у цела лига и еден од топ 5 везни играчи у свет моментално.

*стоп за досетките од типот неконкурентна лига и слични ванаби хумористични ствари. :kuracc:

Ти реков да ме прочиташ. Играше на небитни утакмици. Стоук, Билбао (се изрезили) , Ливерпул Фа куп. Е не бил на клупа против Блекбурн јака ствар.

И во лигата немаше небитни утакмици, сите беа битни, пишав, Сити ги бркавме. Сколс одлично изигра после враќањето. Простор за грешка немаше.

Ти реков да ме прочиташ. Играше на небитни утакмици. Стоук, Билбао (се изрезили) , Ливерпул Фа куп. Е не бил на клупа против Блекбурн јака ствар.

И во лигата немаше небитни утакмици, сите беа битни, пишав, Сити ги бркавме. Сколс одлично изигра после враќањето. Простор за грешка немаше.

Два пати постирано за да разбери подобро, пошто од еднаш има потешкотии. (y)

Ем не ја освоивте ем испуштивте страшен талент :D

многу интересен ми се глеа муабетов шо го правите за Погба :) дечкото не сакаше да чека вистинска шанса и си замина, плус свињата дебела му е агент уште толку изглеа му го наполна мозокот.. во Јувентус доби шанса ја искористи и моментално е еден од најдобрите играчи во свет... Манчестер во тој период дури беше Погба кај нас си газеше си освојуваше титули така да изглеа тогаш не му беше потребен и не се ни осети дека некој циган шо го извадија од некое село од Франција си заминал... со тоа дечкото ја покажа својата благодарност и почитување кон тимот.. а сигурен сум дека следната сезона ќе добиваше многу повеќе шанси.. не викаат за џабе трпение спасение !!!

Абе немој. Погба светецот. Случајно само излегуваат шпекулации за негов трансфер, тој е лојален и благодарен. -_- Со Хазард под рака и нека си формираат јавна куќа...продадени копилина

Чим се збора за таленти, да прашам Маќеда онај во Јунајтед шо играше, кај е, жив е? :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom