Фан клуб - РК Вардар

Џамбо наместо да напредува, он уште поголема мрза станал, повеќе седејќи ја помина утакмицава... (n)

Фичо реши капитенски да превземе одговорност и капитенски ја шитна утакмицата :D
Утна чиста контра за водство, шутна 200 пати на самиот почеток на нападите од никакви позиции и тоа е тоа :D

Она што мене ме загрижува е слабата форма на Брумен :toe:

Фичо реши капитенски да превземе одговорност и капитенски ја шитна утакмицата :D
Утна чиста контра за водство, шутна 200 пати на самиот почеток на нападите од никакви позиции и тоа е тоа :D

Она што мене ме загрижува е слабата форма на Брумен :toe:
Garant ja ima kec stegnato v kladilnica,zatoa tolku sutirase:)
Da si ja zaokruzi edinicata na listicot:cool:
Tolku udari vo cela kariera nemal..................(na trening).

Ви се распадна тимот, па сеа за Вардар а?
Абе штета што немам никаква моќ да влиаам врз раководството, али кога би можел би им сугерирал дда извадат црна листа, да не може некој и што имал сезонска да дојде у Јане и да купи карта за било која утакмица, и секако ниеден човек што имал било каква функција кај сељаците да нема шанси да се префрли во Вардар.

Како бе друже ме стаи како симпатизер на Металург? Од кај ме знаеш? ... Па и затоа немаш никакво влијание зошто не би умеел да направиш ништо, освен штета. Со распаѓањето на Металург, највеќе прво губат играчите, симпатизерите нивни па и Вардар! Дерби со кого ќе игра? Со Тинекс? Само кој да размисли, поинтересно е да се плука!

Како бе друже ме стаи како симпатизер на Металург? Од кај ме знаеш? ... Па и затоа немаш никакво влијание зошто не би умеел да направиш ништо, освен штета. Со распаѓањето на Металург, највеќе прво губат играчите, симпатизерите нивни па и Вардар! Дерби со кого ќе игра? Со Тинекс? Само кој да размисли, поинтересно е да се плука!
Веќе четврта година по ред, Вардар своите дерби натпревари ги игра во СЕХА, а не во домашното првенство. Дај да не му даваме преголемо значење, кога е безначајно. Реално, тие десетина натпревари што ги играме во македонската лига ги играме во две недели во апсолутно збиен распоред. Минатата година се случуваше да играат и по два во ден. Така да, за кое македонско дерби зборуваме?

Да бидеме реални.. формата и искуството за евро-натпреварувањата.. Вардар ги добива во утакмиците од СЕХА.

Дерби со Загреб, Веспрем, Брест, Тартан а се надевмае наскоро и со некој словенски екипи. Плус ја имаме ЛШ така да плус минус 2-3 утакмици не прават разлика. Мене сеедно ми е а металург а тинекс или пелистер, јас повеќе би се радувал СЕХА да се прошири со поквалитетни тимови или бар да се зголеми квалитетот.

Со оглед на фактот што Дибиров и не е во некоја форма во каква што не навикнал да го гледаме, сметам дека Марковиќ малку шанса добива во битни утакмици, не зборам СЕХА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom