Ги искршија статививе и пречкиве, а Лазаров е психопат ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Garant ja ima kec stegnato v kladilnica,zatoa tolku sutiraseФичо реши капитенски да превземе одговорност и капитенски ја шитна утакмицата
Утна чиста контра за водство, шутна 200 пати на самиот почеток на нападите од никакви позиции и тоа е тоа
Она што мене ме загрижува е слабата форма на Брумен![]()
„Резерва на еден Дибиров“ ?
Ви се распадна тимот, па сеа за Вардар а?
Абе штета што немам никаква моќ да влиаам врз раководството, али кога би можел би им сугерирал дда извадат црна листа, да не може некој и што имал сезонска да дојде у Јане и да купи карта за било која утакмица, и секако ниеден човек што имал било каква функција кај сељаците да нема шанси да се префрли во Вардар.
Веќе четврта година по ред, Вардар своите дерби натпревари ги игра во СЕХА, а не во домашното првенство. Дај да не му даваме преголемо значење, кога е безначајно. Реално, тие десетина натпревари што ги играме во македонската лига ги играме во две недели во апсолутно збиен распоред. Минатата година се случуваше да играат и по два во ден. Така да, за кое македонско дерби зборуваме?Како бе друже ме стаи како симпатизер на Металург? Од кај ме знаеш? ... Па и затоа немаш никакво влијание зошто не би умеел да направиш ништо, освен штета. Со распаѓањето на Металург, највеќе прво губат играчите, симпатизерите нивни па и Вардар! Дерби со кого ќе игра? Со Тинекс? Само кој да размисли, поинтересно е да се плука!
Како бе друже ме стаи како симпатизер на Металург? Од кај ме знаеш? ... Па и затоа немаш никакво влијание зошто не би умеел да направиш ништо, освен штета. Со распаѓањето на Металург, највеќе прво губат играчите, симпатизерите нивни па и Вардар! Дерби со кого ќе игра? Со Тинекс? Само кој да размисли, поинтересно е да се плука!