Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Опаракот кој се дери на свечена гала на интервјуто по утакмицата му вика на новинарот "No eres inteligente". :pos:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Te...-ets-un-periodista-intelligent/video/5463400/
Па и арно му рече реално да си кажиме. Шо има врска црвениот со перформансот на Реал вечерва? Да го прашаше за Ирина барем, во коренот на проблемот да навлезеше. :D

Па и арно му рече реално да си кажиме. Шо има врска црвениот со перформансот на Реал вечерва? Да го прашаше за Ирина барем, во коренот на проблемот да навлезеше. :D
Да бе ова кај Јанко во емисија сме, па однапред ќе му ги даваме прашањата на новинарите.

Меѓусебните дуели со Баерн настрана, минатиот викенд Баерн изгуби 4:1 од просек екипа, никому ништо, Реал изгуби 4:0 од минатогодишниот финалист во Лигата на Шампиони и освојувач на Шпанската лига - и почнавте А У лузери, хаха мадрид, среал - мреал ( незнам ни шо значи ова ) Задрид...

Волфзбург не е просек екипа[DOUBLEPOST=1423356137][/DOUBLEPOST]Иначе не го гледав натпреварот и препоставувам Атлетико како ги даде головите..и не заборавајте дека сеуште Реал Мадрид е на првата позиција

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: k3b
:shok2:

Да не го имаше смешано со некој?
Немав целосно оформено мислење. Почнаа сеа да ми се разјаснуваат работите и поклапаат коцките. Сум живеел во заблуда. :)

Волфзбург не е просек екипа[DOUBLEPOST=1423356137][/DOUBLEPOST]Иначе не го гледав натпреварот и препоставувам Атлетико како ги даде головите..и не заборавајте дека сеуште Реал Мадрид е на првата позиција

Сигурно имаш претпоставено дека Саул му даде голчина со макази на Касиљас.

Немав целосно оформено мислење. Почнаа сеа да ми се разјаснуваат работите и поклапаат коцките. Сум живеел во заблуда. :)

25632ede8594854e1ce632b42cd98ce1c9cf161cd4ea56e7aaf93e1360f6a9b2.jpg

Последно уредено:
После секоја победа на Атлетико над Реал, се чудам и никогаш нема да ми стани јасно како ја испуштија победата во финалето. [emoji34]
Од тогаш си ги дупат како сакат. Ај да е еднаш на среќа ке речи чоек, два пати се трпи некако, ама 5 пати по газе јадоја бе, и немој да ми речи некој повредени играчи имале оти у три лепе ке ве пуштам, милијарди се потрошија на играчи, па уште ко ке прочитам дека Роналдо е под депресија заради Ирина зато пад на форма имал , озбиљни сте ??? 23674 ги врти такви како неа

Ајде состави го, па ќе ни кажеш.

па уште ко ке прочитам дека Роналдо е под депресија заради Ирина зато пад на форма имал , озбиљни сте ??? 23674 ги врти такви како неа
Стефи лове цфц, ти не знаеш љубовта како знае да боли.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom