Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има во Анхоч. Цена околу 1800 денари. Часовникот е Platinet, доаѓа со лента сензор за гради. Го имам подолго време и сум задоволен[DOUBLEPOST=1423073737][/DOUBLEPOST]Мислам дека има во РамсторЧасовник за мерење на срцето, или поедноставно ми треба само за потрошени калории, ако има таков посебен. И која цена би бил?
Некој да знае каде може да најдам Басмати ориз, ама да не биде во продавнициве за здрава храна имаат само органски во нив и реално 250 денари за 500 гр ориз ми стана премногу. Доколку знаете каде би можел да набавам поефтино би бил благодарен.
Имаш во Кам маркетите, жолто паковање германски. Во 5 хартиени кесички е спакуван и е упола цена од таа што ја спомна дури и поефтин. Не сум никако поврзан со кам маркетите ама морам да ги пофалам, го имаат квалитетот по најдобра цена. Баш како што им е слоганотНекој да знае каде може да најдам Басмати ориз, ама да не биде во продавнициве за здрава храна имаат само органски во нив и реално 250 денари за 500 гр ориз ми стана премногу. Доколку знаете каде би можел да набавам поефтино би бил благодарен.
Онаа кај Епинал,и на каршија кај Нептун има една ама дали работат за викенд не верувам.Цвеќарница во Битола ? Ама да работи и за викенд по 18,00 часот
Има улица Босна и Херцеговина. Граница е меѓу Бутел 1 и 2, кај старата општина Чаир/Бутел, од новиот подвозник кај Железарската порта до циглана/СловенечкаКаде се наоѓа булевар Босна и Херцеговина во Скопје?
Тоа е тоа, фала.Има улица Босна и Херцеговина. Граница е меѓу Бутел 1 и 2, кај старата општина Чаир/Бутел, од новиот подвозник кај Железарската порта до циглана/Словенечка
Ако ти треба булевар, не знам дали таков постои.
Макпетрол бензиски пумпи,сите продавници за автоделови и козметика за возила.Каде можам да најдам оние за во кола што се закачуваат и мирисаат ?