Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам доколку некој знае нека ми пише, хитно ми треба. Дали некој знае конкретно каде во Скопје може да купам оскоруши/скоруши (мали диви крувчиња)? Ако некој скоро купувал или видел или има каква било информација нека ми пишe

ZS_osk4.jpg

Последно уредено:
Часовник за мерење на срцето, или поедноставно ми треба само за потрошени калории, ако има таков посебен. И која цена би бил?

Да не знае некој да не продаваат и кај продаваат Блузи со Lord of The Rings тематика ? или пак со League of Legends ????

Некој да знае каде може да најдам Басмати ориз, ама да не биде во продавнициве за здрава храна имаат само органски во нив и реално 250 денари за 500 гр ориз ми стана премногу. Доколку знаете каде би можел да набавам поефтино би бил благодарен.

Часовник за мерење на срцето, или поедноставно ми треба само за потрошени калории, ако има таков посебен. И која цена би бил?
Има во Анхоч. Цена околу 1800 денари. Часовникот е Platinet, доаѓа со лента сензор за гради. Го имам подолго време и сум задоволен[DOUBLEPOST=1423073737][/DOUBLEPOST]Мислам дека има во Рамстор
Некој да знае каде може да најдам Басмати ориз, ама да не биде во продавнициве за здрава храна имаат само органски во нив и реално 250 денари за 500 гр ориз ми стана премногу. Доколку знаете каде би можел да набавам поефтино би бил благодарен.

Каде можам да најдам ефтин ресивер за дигитална телевизија? Гледам по нептун ги има за некои се 1100 денари, дали може да се најде негде поефтино макар о на старо?

Имаш во Кам маркетите, жолто паковање германски. Во 5 хартиени кесички е спакуван и е упола цена од таа што ја спомна дури и поефтин. Не сум никако поврзан со кам маркетите ама морам да ги пофалам, го имаат квалитетот по најдобра цена. Баш како што им е слоганот

Цвеќарница во Битола ? Ама да работи и за викенд по 18,00 часот

Каде се наоѓа булевар Босна и Херцеговина во Скопје?
Има улица Босна и Херцеговина. Граница е меѓу Бутел 1 и 2, кај старата општина Чаир/Бутел, од новиот подвозник кај Железарската порта до циглана/Словенечка
Ако ти треба булевар, не знам дали таков постои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom