Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ски опрема каде може да се најде? Скии и кондури на старо?

Панталони за скијање - нови? Ама нешто нормално... Најдов во SportVision, ама едно бројче имаат големи ми беа :(

Лека полека, сезонава завршува, па попусти логично е да има :)
на старо само по огласи да бараш а за ски опрема на ново барем имаш избор ... во гтц горе на 2ри мислам дека имаше нешто такво и у сити мол ко да имав видено...

п.с

ве молам кажете ми каде можам да најдам ваков тип на лед диоди многу ми требаат!!!

значи лед диодите мислам дека не се истите оние од алиекспрес што ги има за 10тина долари обратете внимание на крајот од видеото какви програми има... мислам дека обичните со помалку програми ги немаат овие програми ( може и да грешам )

планирам истово ова да го правам дома!!!

значи лед диодите мислам дека не се истите оние од алиекспрес што ги има за 10тина долари обратете внимание на крајот од видеото какви програми има... мислам дека обичните со помалку програми ги немаат овие програми ( може и да грешам )

планирам истово ова да го правам дома!!!
Диодите се тие, ова што прави вака е до конторлерот. Барај под crazy light controller или слично нешто, ќе најдеш.

Ова ти се лед ленти RGB кои доаѓаат со далечинско и ти ги менуваш боите

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Вреќи за песок, за од вода за поплава ми е да заштити. Има обични ама тие не вршат работа, многу песок излегува од нив

Има, баш поминував од таму. Местото се наоѓа кога одиш од плоштад и влегуваш во трговски центар првиот пролаз лево, одма до Ботони продавницата, а малку подолу десно е новата локација на сендвичарата Нино

Kade moze da se najde oprema za susenje nokti i instrumenti za pravenje razlicni formi ?

Момци кај можам да најдам фудбалчиња на маса шо се овие.. многу сакам да земам, по можност на старо, ако има и некој нека ми пише и цена да ми кажете што како
поздрав

Момци кај можам да најдам фудбалчиња на маса шо се овие.. многу сакам да земам, по можност на старо, ако има и некој нека ми пише и цена да ми кажете што како
поздрав

Нoви, вo Intersport вo ГТЦ.
Oкoлу 15-20000 мислaм декa беa... прoвери, не сум бaш сигурен

Нa стaрo, рaзгледaј пo oглaси (пaзaт, реклaмa)

Може ли вакков кабел ( за пуњач за лаптоп ми е ) да се најде по пазариве?ImageUploadedByTapatalk1422784915.761875.jpgImageUploadedByTapatalk1422784942.129026.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom