Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FT: 1-3
За утре одиме вака: Парма-Киево 2 @3
Натпреварот е со малку поголем ризик од денешниов, но тој ризик го анулира поголемиот коефициент. Инаку 3 коеф. за двојка е во Копачка, додека во СЛ е 2.8. Но затоа на Т22+ во Копачка е 3, а во СЛ 3.2. Тоа ако некој сака наместо двојка да ја игра Киево да даде два гола. Инаку конкретно за двобојот може да се каже дека Киево е еден оти трите тима кои Парма успеа да ги добие во првиот дел. Сепак тогаш Киево го водеше друг тренер и негуваа доста поофанзивна, дури би рекол полоша игра во однос на ростерот со кој располагаат. Киево е можеби тимот на чиј натпревари се игра најлошиот фудбал во Италија. Играат многу дефанзивно, но мајке им знаат да одиграат на резултат и знаат да победат таму каде што треба. Победа утре ќе им биде од огромно значење и затоа утре покрај тоа што ќе се бранат дисциплинирано ќе се обидат и да го пробијат противничкиот гол. Од друга страна очајната ситуација во Парма мислам дека психички нема да им даде да одиграат онака како што треба за да дојдат до бодови.
Како бе одложена??Одложена е ваа не требало да пишуваш анализа за џабе![]()
Како бе одложена??
Цццц кој ку**ц
Не за друго ја имам уплатено веќе![]()
моравУтре да имам 100 000 сите би му ги ставил на Сити. Има да ги умастат од батини овие неписмениве Хул.
tesko, ke iskoristi barsa sto igra so slab protivnik za da dojde samo na 1 bod negativa od realИмам некое чуство дека утре Барса ќе биде нерешено.
Твенте 1-3За вадење ко ќе пишиш никогаш не се фаќа.
За вечер Јуве 1,Херенвен 3+,Гент или Варегем 3+,Порто 2,Твенте Т12+.