Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
FT: 1-3 (y)

За утре одиме вака: Парма-Киево 2 @3

Натпреварот е со малку поголем ризик од денешниов, но тој ризик го анулира поголемиот коефициент. Инаку 3 коеф. за двојка е во Копачка, додека во СЛ е 2.8. Но затоа на Т22+ во Копачка е 3, а во СЛ 3.2. Тоа ако некој сака наместо двојка да ја игра Киево да даде два гола. Инаку конкретно за двобојот може да се каже дека Киево е еден оти трите тима кои Парма успеа да ги добие во првиот дел. Сепак тогаш Киево го водеше друг тренер и негуваа доста поофанзивна, дури би рекол полоша игра во однос на ростерот со кој располагаат. Киево е можеби тимот на чиј натпревари се игра најлошиот фудбал во Италија. Играат многу дефанзивно, но мајке им знаат да одиграат на резултат и знаат да победат таму каде што треба. Победа утре ќе им биде од огромно значење и затоа утре покрај тоа што ќе се бранат дисциплинирано ќе се обидат и да го пробијат противничкиот гол. Од друга страна очајната ситуација во Парма мислам дека психички нема да им даде да одиграат онака како што треба за да дојдат до бодови.

Одложена е ваа не требало да пишуваш анализа за џабе :D

Како бе одложена??

Цццц кој ку**ц

Не за друго ја имам уплатено веќе :D

Parma-Chievo postponed for snow.
The match will be recovered Wednesday 11th February to 18:00 CET. Postponement caused by bad weather and the lack of the necessary security conditions.

Cagliari : Roma bilo koga 2 1.70
Inter : Palermo bilo koga 1 1,45
West Ham : Manchester Utd. bilo koga 2 1,67
Athletic Bilbao : Barcelona konecen 2 1,37
Go Ahead Eagles : Ajax bilo koga 2 1,32
Fiorentina : Atalanta bilo koga 1 1,35
moj tiket za utre za 500 nosi 5000

Последно уредено:
Имам некое чуство дека утре Барса ќе биде нерешено.

Барса од стално тешко поминвала на гостувањто кај Атлетик ама утре мислам дека ке надокнади за сите години, сад или никад е утакмицата утре.

Денес дортмунд ме заеба за сите пари али затоа утре ке се вадам на Утд-2@2 коеф[DOUBLEPOST=1423351313][/DOUBLEPOST]Денес дортмунд ме заеба за сите пари али затоа утре ке се вадам на Утд-2@2 коеф[DOUBLEPOST=1423354635][/DOUBLEPOST]Па како не ви е срам го избркавте златен член @NHL
растур правеше али и тој си избега кога виде каде дојдел каде се запустил радувајте што уште не избегал и @Riddler Кртола.[DOUBLEPOST=1423356117][/DOUBLEPOST]Се предомислив и ке ја ставам ПСЖ бидејки и требат овие 3 бода за титулата 2.10 коеф Гледам дека и Ибра ке игра утре па затоа ова ке биде место Утд

Последно уредено:
Леле бе Петролеро мамицата во пи**а да ви ја ебам, 88ма 2-1 во 91 примаат и завршува 2-2, се да испоцркаат племе гнасно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom