leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Ај исклучи ти си малер.Ја пуштив, Лејно топка не фати.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај исклучи ти си малер.Ја пуштив, Лејно топка не фати.![]()
Ќути Радичевиќ 3 гола даде дај да земам гоблен да ги извезам головиве за успомен.Какво полувреме![]()
Што треба да биде работата?Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.[DOUBLEPOST=1423333989][/DOUBLEPOST]Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.
Не, Германкава се глупира на терен.Vleze Robertina? Ne gleav prvo.![]()
Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.[DOUBLEPOST=1423333989][/DOUBLEPOST]Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.
Не, Германкава се глупира на терен.
На Крим голманкава боље со хамбургери да и маваат сигурно ќе ги фати.
Комитите беа против навивање за ЖРК бе дечко, не мешај поими, си читнал нешто не си дочитал.Нека си навиваат дечките,ништо против.Само ме зачуди тоа што до пред некое време Комбат беа жестоко против навивање за ЖРК,ставот нивни беше првин Комити на КК,па после другото...али ставови се мењаат преку ноќ хмм[DOUBLEPOST=1423336315][/DOUBLEPOST]Нека си навиваат дечките,ништо против.Само ме зачуди тоа што до пред некое време Комбат беа жестоко против навивање за ЖРК,ставот нивни беше првин Комити на КК,па после другото...али ставови се мењаат преку ноќ хмм