Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.[DOUBLEPOST=1423333989][/DOUBLEPOST]Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.

Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.[DOUBLEPOST=1423333989][/DOUBLEPOST]Што е работава со COMBAT???! Не сум во тек,нека пише некој.
Што треба да биде работата? :D
Пред мечот со Будуќност решија дека ќе навиваат на сите домашни средби на ЖРК Вардар...

Ме изнасмеа коментаторов, вика, играчите на Ѓер што повредени што бремени :lolzz:

Што треба да биде ? Си навиваат дечките, секоја чест за нив се подобри и подобри се.

Не, Германкава се глупира на терен.

На Крим голманкава боље со хамбургери да и маваат сигурно ќе ги фати.

како бе не играше последни 10тина минути сигурно во прво

Нека си навиваат дечките,ништо против.Само ме зачуди тоа што до пред некое време Комбат беа жестоко против навивање за ЖРК,ставот нивни беше првин Комити на КК,па после другото...али ставови се мењаат преку ноќ хмм[DOUBLEPOST=1423336315][/DOUBLEPOST]Нека си навиваат дечките,ништо против.Само ме зачуди тоа што до пред некое време Комбат беа жестоко против навивање за ЖРК,ставот нивни беше првин Комити на КК,па после другото...али ставови се мењаат преку ноќ хмм

Нека си навиваат дечките,ништо против.Само ме зачуди тоа што до пред некое време Комбат беа жестоко против навивање за ЖРК,ставот нивни беше првин Комити на КК,па после другото...али ставови се мењаат преку ноќ хмм[DOUBLEPOST=1423336315][/DOUBLEPOST]Нека си навиваат дечките,ништо против.Само ме зачуди тоа што до пред некое време Комбат беа жестоко против навивање за ЖРК,ставот нивни беше првин Комити на КК,па после другото...али ставови се мењаат преку ноќ хмм
Комитите беа против навивање за ЖРК бе дечко, не мешај поими, си читнал нешто не си дочитал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom