- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 5.444
Знам дека ќе го има, ама ми треба снимка.Денес ќе го има на МРТ од 23.30 мислам беше.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Знам дека ќе го има, ама ми треба снимка.Денес ќе го има на МРТ од 23.30 мислам беше.
?Bизуелната претстава, перформанс и камера ги ставате пред квалитетно сценарио.
Not cool you guys, not cool.
Општо за рецензиите прави муабет. Поточно за The Grand Budapest во споредба со..... „ филм што повеќе беше насочен на сценарио “
Добро е, мислев сменил екипаОпшто за рецензиите прави муабет. Поточно за The Grand Budapest во споредба со..... „ филм што повеќе беше насочен на сценарио “![]()
Тоа шо го пишам беше случај и со филмовите на Гаспар Ное, кои се углавно неописиво срање. Дијаметрално спротивен со П.Т и Вес Андерсон, ама сличен хајп се вадеше.Добро е, мислев сменил екипа![]()
А Irreversible? Мислам дека е совршен во секој поглед, Гаспар Ное тука направил мастерпис.Тоа шо го пишам беше случај и со филмовите на Гаспар Ное, кои се углавно неописиво срање. Дијаметрално спротивен со П.Т и Вес Андерсон, ама сличен хајп се вадеше.
Не сум фан на Брдмен, и не го дискредитирам филмот по таа основа кул филм4е е, ама се надевам дека оваа ќе му е прв и последен ваков проект на Инариту, под друга атмосфера ми е карактеристичен овој режисер.
У Иреврсибл не беа на тапет глумците стаени баш според мене, затоа таа улога на Винсент Касел(кој е тежок подпросек глумец) му е хајлајт у кариерата. Екстремната сцена на половина филм е 70% од филмот, but then аgain, кој фактор сум јас да тврдам дека Г.Ное или било кој друг незнае да режира, само онака коментираме.А Irreversible? Мислам дека е совршен во секој поглед, Гаспар Ное тука направил мастерпис.
Јас пишав и порано, мене Grand Budapest ни ми беше филгуд филм ни ништо. Многу ме умори и не ми е јасно како има толку номинации за оскар.
Јас мислев во контекст дека Irreversible не го осеќам како визуелно остварување, шо знам... После ми текна дека можеби мислеше на Enter the VoidУ Иреврсибл не беа на тапет глумците стаени баш според мене, затоа таа улога на Винсент Касел(кој е тежок подпросек глумец) му е хајлајт у кариерата. Екстремната сцена на половина филм е 70% од филмот, but then аgain, кој фактор сум јас да тврдам дека Г.Ное или било кој друг незнае да режира, само онака коментираме.)))
Кристоф Кисловски? Ако е овој, освен The Double Life of Veronique друго ништо неам гледано, да го гледаш ако не си има луд саундтрак и сторијаипол,пример како се гради филм со грандиозна кулминацијa!!!п.с. Што мислиш за боите на Кишловски?
Го имам гледано, добар филм.Кристоф Кисловски? Ако е овој, освен The Double Life of Veronique друго ништо неам гледано, да го гледаш ако не си има луд саундтрак и сторијаипол,пример како се гради филм со грандиозна кулминацијa!!!
Ова трилогијата со боите ми е на watchlist ама не сум ја гледал уштe. Comments laters.)
Особено „Сино” е a must see! И јас го очекувам твојот коментар.Кристоф Кисловски? Ако е овој, освен The Double Life of Veronique друго ништо неам гледано, да го гледаш ако не си има луд саундтрак и сторијаипол,пример како се гради филм со грандиозна кулминацијa!!!
Ова трилогијата со боите ми е на watchlist ама не сум ја гледал уштe. Comments laters.)