Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да скршам мразот за утре
Лејчестер - Кристал Палас 3+
Атлетико Мадрид - Реал Мадрид ГГ-3+

Абе ајде си имаше денеска У Евролига поклони на играчи ама кој ги искористил ја ги врзав и се знае што следува.Треба да се следат вакви поклони.Перпероглу 8,5 он даде 18,Хекет 10,5 исто 18,епа кој ми е крив што сум глуп и се фаќам за гадните французи.

Лејчестер,Реал Сосиедат и Мајнц кецој ми се гледаат.

Верона-Торино 2 @2.55

Очекував поголем коефициент за Торо, но што е тука е. Верона игра многу лошо сезонава, освен на почетокот кога започнаа солидно. Во неколку наврати на тренерот му се закануваше отказ ама успеваше да се извлече. За разлика од лани кога играа доста течен офанзивен фудбал со постојани мани во одбраната, сега само лошиот дел им остана. Ги погоди доста заминувањето на Итурбе. Од друга страна и Торино не се сјајни сезонава, но минатото коло ептен убедливо ги победија Сампдорија која е доста солиден тим и имаат висока самодоверба. Минатата сезона Торино ги победи Верона со 1-3.

За саботните утакмици ќе си наредам два тикета со по 16 утакмици 2+ конечно на по 50 денари и шо ме боли онаа работа :D

Утре да имам 100 000 сите би му ги ставил на Сити. Има да ги умастат од батини овие неписмениве Хул.

Манчестер т12+
Јувентус т12+
Волфсбург 3+
Фрајбург т11+
Реал 3+
Хајд 3+

Треба да влезат овие.

Ајде вака да не филозофирам многу.
Челзи и Сити мислам дека лесно ќе тепаат денес.
Ако веќе ви се ризикува повеќе играјте:
Челзи 2 и 3+
Сити 1-1
Мислам дека Ливерпул ќе тепа у Мерсисајд дербито. Влегуваат у добра форма плус им се врати голгетерот Стариџ.

Сити 1
Дортмунд 2
Милан х2

Сампдорија утре 1

Eusebio Di Francesco will be without his entire attacking trio as Domenico Berardi, Simone Zaza and Nicola Sansone are all suspended.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom