Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

Член од
14 август 2006
Мислења
45.288
Поени од реакции
84.409
Глобалното расположение кај кафирите по ова прашање, порано беше малку поинакво, но после све што ни направија Албанците Муслимани (и ни прават), логично е барем малку да се смени, во корелација на realitetot кој го живееме.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Има во Тетово еден куп такви Македонки кои излагаат на кафе со нив во Македонски кафичи,се лапаат,за рака се држат итн.. и што е најтрагично,сите се скоро под 22 а некои од нив семејствата им се богати,сакам да кажам не се дупат со нив само за пари туку и од Љубов,има такви што и поради закани неможат да фатат дечко Македонец,и ги растураат..
А има и во Скопје многу такви..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
и што е најтрагично,сите се скоро под 22 а некои од нив семејствата им се богати,сакам да кажам не се дупат со нив само за пари туку и од Љубов.
:pos:

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.874
Поени од реакции
36.919
Има во Тетово еден куп такви Македонки кои излагаат на кафе со нив во Македонски кафичи,се лапаат,за рака се држат итн.. и што е најтрагично,сите се скоро под 22 а некои од нив семејствата им се богати,сакам да кажам не се дупат со нив само за пари туку и од Љубов,има такви што и поради закани неможат да фатат дечко Македонец,и ги растураат..
А има и во Скопје многу такви..
Чудно, до пред неколку години знам со нив уопште немаше мешање. Ова изгледа нив модерен бран. Баш ме интересира и дома што мислат за таквите.

Ехе, у Скопје колку има што се заебале со таа приказна. Ќе почне да се мафта со него, знаеш да биде различна нешто да глуми, и кога ќе и помине ќефот почињаат проблемите. Ќе се усере коа ќе и рече "кого мори ти ќе му раскинуваш :uzi:".
И после почнуваат драмите... Другари нејзини ни криви ни должни ќе го јадат стапот. Ќе ја чека пред школо или дома на улица у кола, ќе и се заканува, ништо чудно, некој шамар ќе попие... Тешко се излегува после од тој круг.
Има фамилии низ Скопскиве населби после пекол што преживеаа само зашо ќерката ја чешало меѓу нозе за албанец да проба.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Чудно, до пред неколку години знам со нив уопште немаше мешање. Ова изгледа нив модерен бран. Баш ме интересира и дома што мислат за таквите.

Ехе, у Скопје колку има што се заебале со таа приказна. Ќе почне да се мафта со него, знаеш да биде различна нешто да глуми, и кога ќе и помине ќефот почињаат проблемите. Ќе се усере коа ќе и рече "кого мори ти ќе му раскинуваш :uzi:".
И после почнуваат драмите... Другари нејзини ни криви ни должни ќе го јадат стапот. Ќе ја чека пред школо или дома на улица у кола, ќе и се заканува, ништо чудно, некој шамар ќе попие... Тешко се излегува после од тој круг.
Има фамилии низ Скопскиве населби после пекол што преживеаа само зашо ќерката ја чешало меѓу нозе за албанец да проба.
Баш тоа го зборувам и јас.Тоа денеска добива димензии слично како со хероинот,ќе пробаш неколку пати и поздрави се од нормалниот живот.А ние живееме во таква држава каде што институциите се полни со нив и се (не)моќни да направат било што(до некаде и со право) но тоа е.. чудно ама вистинито..
И да за тоа првиот дел,баш како модерен бран за кратко време зеде замав тоа..

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Најинтересни ми се бајкиве за тоа како по дефиниција си натприродно интелигентна личност ако одиш со муслимани.
А ако си против вакви врски значи дека по дефиниција си интелигентен?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.874
Поени од реакции
36.919
А ако си против вакви врски значи дека по дефиниција си интелигентен?
Разумен.

Си имал македонка за девојка до сега? Те знаеле твоите? Си ја донел дома? Ако имаш сестра, дали има одено со македонец? Ако има, дали го донела дома?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Разумен.

Си имал македонка за девојка до сега? Те знаеле твоите? Си ја донел дома? Ако имаш сестра, дали има одено со македонец? Ако има, дали го донела дома?
Мене ме прашуваш, јас не сум тој што е против.
Македонки сум имала пријателки многу, да ме сакаше едната како што јас ја сакав сега ќе бевме земени, но никогаш не успеав да ја прашам да излеземе...
Сестра немам, не знам како би реагирал, но секако ако дечкото е добар, сериозен во врската тогаш е ок за мене ако би било за сестрата.

Има еден таков пример на една албанка од Куманово која одеше со македонец, типот ја сними и видеото кружеше по телефони, е да бев братот полиција немаше да викам никогаш, и не би ми било криво ако полицијата ме зема мене.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене ме прашуваш, јас не сум тој што е против.
Македонки сум имала пријателки многу, да ме сакаше едната како што јас ја сакав сега ќе бевме земени, но никогаш не успеав да ја прашам да излеземе...
Сестра немам, не знам како би реагирал, но секако ако дечкото е добар, сериозен во врската тогаш е ок за мене ако би било за сестрата.

Има еден таков пример на една албанка од Куманово која одеше со македонец, типот ја сними и видеото кружеше по телефони, е да бев братот полиција немаше да викам никогаш, и не би ми било криво ако полицијата ме зема мене.
Чекај бе дечко, си смешал тема. Ова е веќе за у љубовни проблеми :D

Ја сакал а не ни излегле. Сфака част, жими сфе.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.331
Поени од реакции
4.623
Ако да,што ?
Да бидеш добронамерен и доколку си раскинал да ни дадеш контакт, за случајно да не почне ,,да сака'' некој од нас неалбанците во иднина?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да бидеш добронамерен и доколку си раскинал да ни дадеш контакт, за случајно да не почне ,,да сака'' некој од нас неалбанците во иднина?
:jeeee:

Член од
25 декември 2014
Мислења
2
Поени од реакции
1

Не е тоа никаков модерен бран, туку пишување празни информации и ширење лаги. Колку се тоа “многу“? Шетам и нон-стоп сум по град, а и градови. Скоро 99% од Македонките што ги знам се во врска или брак со Македонец или евентуално македонски Србин, Хрват, Црногорец. Такви девојки, т.е. издркотини имало, има и ќе има, но тој нивен процент не е ни 2% од целокупната македонска женска популација. Сите ние знаеме по некоја таква, сме сретнале таква, но генерално се тие исти девојки што ги знаеме заеднички, затоа што Македонија не е 50 милионска држава. Јас на македонско-албанска свадба не сум бил никогаш, а и во моја околина не познавам никој што отишол на таква свадба што значи дека се претерано ретки и исклучоци, а особено во помали средини.

Комплетно се сложувам со тебе дека Македонка со Албанец и обратно се множи со нула, т.е. нека заборават подоцна за нормален дечко и нормален живот. Не дека некој ќе ги убие и малтретира, туку цел живот ќе бидат достапни за сексуални услуги и никој нема да сака со нив да создаде семејство, а и добар дел од другарствата ќе си ги изгубат. Јас искрено не би сакал такво злосторство да ми се случи во семејството, а за други искрено воопшто не ми е гајле. Дали некој Џељо, Башким, Али, Омер треба да кине коси зошто некој Митре и Зоки ожениле Албанки православни од Албанија? Не, му чуе. Си гледа во неговото семејство да не му се случи тоа.

Сигурно и јас, а ти сме виделе исто така Македонци со Албанки. Јас искрено сум видел и запознал 4-5 такви примери со свои очи, додуша едната беше Косоварка, а една беше доста стара од Битола. Зошто никој не му суди на Борјан што има жена Албанка и децата му имаат албански имиња и религија? Нивната сегашна ѕвезда Аделина Тахири пред да биде позната со кого се моткаше во македонска населба, па сега продава лицемерие и навредува?[DOUBLEPOST=1423236534][/DOUBLEPOST]
Треба само да си муле да земеш под рака и да шеташ таква девојка;)

Последно уредено:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.880
Поени од реакции
50.434
Нема што да бараш од некоја на која иако и' е кажано и знае дека не треба нешто, сепак го направила, немање образ открива курвински табиет и покварен карактер, со таква ни деца ќе израснеш, ни раат у живот ќе видиш. Важи за двете страни.
Еден другар чачкаше една албанка на факултет порано, ништо озбилно, чисто спортски, оваа жена ко жена-кажала на другарка и откако се скарале, нормално, жена ко жена, другарка и почнала да се лае по Чаир и околијата и одма почнаа браќа, братучеди, вујни стрини да се мобилизираат. После тој еден негов другар од таму ја испегла работава да не се деси војна
Позитивни примери па можам да наведам од мешани бракови меѓу македонци и босанци овде, имам другари и другарки од такви бракови и стварно се петка деца.

Kajgana Shop

На врв Bottom