Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Katastrofa...Rudi napravi nekoja serija od pobedi ili zamini si !!!
Na leto out : Maicon i steta sto gi otkupivme Mbiwa i Astori !!!
PSG neka dada 50-ce za Pjanic i nivni e !!!
Roma contact Mazzarri?
Roma have reportedly contacted Walter Mazzarri in case current Coach Rudi Garcia leaves at the end of the season.
![]()
Roma contact Mazzarri?
Roma have reportedly contacted Walter Mazzarri in case current Coach Rudi Garcia leaves at the end of the season.
![]()
Не туку мие ептен глупа статија шо ме смеј до тииитТутоспорт од секогаш прават ќејф на јувенташите, едно време Роналдо и Меси беа пред потпис, али ако убаво ви доаѓа така, нели![]()
Нашите фанови го нејќат Руди ама кога тој ќе замине во ПСЖ или Барса а во спротивен правец Мацари или Папа Мартино, ќе си го јадаг гзо послеНе туку мие ептен глупа статија шо ме смеј до тииит![]()
12 povredeni...
Најлошо е што Строотман уште невратен пак си еба мајката, а Итурбе таман коа се надевав(ме) дека ќе почне да блеска , се повредува... И Ибарбо уште недојден месец денаедна цела постава
Најлошо е што Строотман уште невратен пак си еба мајката, а Итурбе таман коа се надевав(ме) дека ќе почне да блеска , се повредува... И Ибарбо уште недојден месец дена![]()
На убава игра не се ни надевам, али се надевам дека погрешка некако ќе извадиме 3 бода.. Едвај чекам да видам како ке личи нападот со Жервињо Диумбиа и Ибарбо/Лјајиќ...На Рома Балкан имаше една пародија со составот на повредени и суспендирани играчи. Па најјаката постава беше.
Не знам на што се должат честите и големиот број повреди. Мора нешто да се промени во пристапот на тренинзите. Или медицинскиот тим, а можеби и начинот на целиот припремен процес.[DOUBLEPOST=1423260904][/DOUBLEPOST]Составот на кој не може да смета Руди за против Каљари. То е то. Не очекувајте којзнае што. А за кладионичарите нека ја избегнуваат Рома.
![]()