Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Katastrofa...Rudi napravi nekoja serija od pobedi ili zamini si !!!
Na leto out : Maicon i steta sto gi otkupivme Mbiwa i Astori !!!
PSG neka dada 50-ce za Pjanic i nivni e !!!

Сабатини и Ѕанци имаа прес конференција денес - Ибарбо се пожалил на повреда после тренинг :facepalm:.

Zanzi: “Ibarbo felt a bit of pain in training this morning. We'll do some tests and release a medical report later today"

B9Aod1wIUAIXaDC.jpg:large

[DOUBLEPOST=1423067019][/DOUBLEPOST]
Katastrofa...Rudi napravi nekoja serija od pobedi ili zamini si !!!
Na leto out : Maicon i steta sto gi otkupivme Mbiwa i Astori !!!
PSG neka dada 50-ce za Pjanic i nivni e !!!

Мислам дека Астори не е откупен.

Последно уредено:
Roma contact Mazzarri?
Roma have reportedly contacted Walter Mazzarri in case current Coach Rudi Garcia leaves at the end of the season.

:pos:

Тутоспорт од секогаш прават ќејф на јувенташите, едно време Роналдо и Меси беа пред потпис, али ако убаво ви доаѓа така, нели:icon_lol:

Ибарбо 50 дена аут, Итурбе два месеца, Стротман цела сезона, Де Роси три недели, Кастан цела сезона, а Флоренци и Манолас за утре се суспендирани .. нема кој да игра напред, со оглед на тоа во каква форма сме, тешко и со Кајари да победеме ..

Тутоспорт од секогаш прават ќејф на јувенташите, едно време Роналдо и Меси беа пред потпис, али ако убаво ви доаѓа така, нели:icon_lol:
Не туку мие ептен глупа статија шо ме смеј до тииит :D

Не туку мие ептен глупа статија шо ме смеј до тииит :D
Нашите фанови го нејќат Руди ама кога тој ќе замине во ПСЖ или Барса а во спротивен правец Мацари или Папа Мартино, ќе си го јадаг гзо после:D

За со Каљари сум скептик. Мислам дека тешко ќе извадиме позитивен резултат. Слаба форма, многу повредени и тоа е тоа.

една цела постава
Најлошо е што Строотман уште невратен пак си еба мајката, а Итурбе таман коа се надевав(ме) дека ќе почне да блеска , се повредува... И Ибарбо уште недојден месец дена :facepalm:

Најлошо е што Строотман уште невратен пак си еба мајката, а Итурбе таман коа се надевав(ме) дека ќе почне да блеска , се повредува... И Ибарбо уште недојден месец дена :facepalm:

На Рома Балкан имаше една пародија со составот на повредени и суспендирани играчи. Па најјаката постава беше.
Не знам на што се должат честите и големиот број повреди. Мора нешто да се промени во пристапот на тренинзите. Или медицинскиот тим, а можеби и начинот на целиот припремен процес.[DOUBLEPOST=1423260904][/DOUBLEPOST]Составот на кој не може да смета Руди за против Каљари. То е то. Не очекувајте којзнае што. А за кладионичарите нека ја избегнуваат Рома.

10959332_10152755613104200_3667182711134799209_n.jpg

Последно уредено:
На Рома Балкан имаше една пародија со составот на повредени и суспендирани играчи. Па најјаката постава беше.
Не знам на што се должат честите и големиот број повреди. Мора нешто да се промени во пристапот на тренинзите. Или медицинскиот тим, а можеби и начинот на целиот припремен процес.[DOUBLEPOST=1423260904][/DOUBLEPOST]Составот на кој не може да смета Руди за против Каљари. То е то. Не очекувајте којзнае што. А за кладионичарите нека ја избегнуваат Рома.

10959332_10152755613104200_3667182711134799209_n.jpg
На убава игра не се ни надевам, али се надевам дека погрешка некако ќе извадиме 3 бода.. Едвај чекам да видам како ке личи нападот со Жервињо Диумбиа и Ибарбо/Лјајиќ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom