Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Уште ми остана енигма зошто ми наплатија за Хобитов пред 2 недели 270 денари , место 240 ( вторник беше)
30 денари плус зимаат за филмови подолги од 2саата и 30минути . хобитот трае 144минути = 2 саата и 24 минути . Лакови газиња .
И што е ова , од први како почна годинава секој ден празнични цени . 350 денари секој божји ден е Егзодус. По ми се исплати за 200че да отидам у Милениум иако ќе си ги дорасипам очите ради тоа по 0.25 + диоптер двете.

Можда поскапо е за тоа 48 (ваљда ова е frames per second) 3D

Уште ми остана енигма зошто ми наплатија за Хобитов пред 2 недели 270 денари , место 240 ( вторник беше)
30 денари плус зимаат за филмови подолги од 2саата и 30минути . хобитот трае 144минути = 2 саата и 24 минути . Лакови газиња .
И што е ова , од први како почна годинава секој ден празнични цени . 350 денари секој божји ден е Егзодус. По ми се исплати за 200че да отидам у Милениум иако ќе си ги дорасипам очите ради тоа по 0.25 + диоптер двете.
Ти одговорија за Хобитот, поради тоа што е 48фпс се доплаќа :)

Егзодусот па во Синеплекс ќе го доплаќаш во Синеплекс пошто е подолг од 2:30 и покрај тоа што филмот е (без кредитс) е точно 2:30

Во Милениум го гледав јас Егзодус, снимката и сам знаеш како е, watchable нормално, али кога го видов трејлерот за Егзодус во Синеплекс разликата е и повеќе од очигледна :)

Astérix: Le domaine des dieux - 29.01
Jupiter Ascending - 05.02
Foxcatcher - 05.02
American Sniper - 19.02
Birdman - 05.03

Почитувани студенти,

Кино Милениум се вклучува во акцијата бесплатен влез на културни манифестации во четврток.
Од овој четврток(05.02) проекциите од 13.00 и 15.00 часот ќе бидат отворени за студентите.
Земете индекс или студентска легитимација и повелете во кино!

Со почит,
Кино Милениум

Почитувани студенти,

Кино Милениум се вклучува во акцијата бесплатен влез на културни манифестации во четврток.
Од овој четврток(05.02) проекциите од 13.00 и 15.00 часот ќе бидат отворени за студентите.
Земете индекс или студентска легитимација и повелете во кино!

Со почит,
Кино Милениум
Уште да го остават Астерикс и нареден четврток од 1. Штета што овој не можам.

Некој да не знае што филмови ќе има утре од 1 и 3 у Милениум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom