Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Детски филмски фестивал во Синеплекс.
Ако имате мали, или вие се чувствувате мали, повелете :)

10517411_831703746861052_6457201203930303291_o.jpg

^ Истово ќе биде и во милениум...само не знам за датум

Луѓе резервирав карти за Синеплекс за вторник на Hunger Games и ми стигна бројче све такво.
И сега сакав да резервирам наново ама ми вика купување карти само на лице место.
Резервацијата ми важи така?

Луѓе резервирав карти за Синеплекс за вторник на Hunger Games и ми стигна бројче све такво.
И сега сакав да резервирам наново ама ми вика купување карти само на лице место.
Резервацијата ми важи така?
Ако не си направил cancel на првичното резервирање, да, ти важи резервацијата :)

Од Биг хиро ќе излезе ХД снимка додека да го дадат, ама затоа Пчеличката Маја го даваат веќе 3, 4 месеци. :D

Можно е да се мутираат некои зборови на Фејсбук...оти од 12.02, неподносливи ќе бидат со 50 shades of grey.

BigHero6 го гледав на работа, и е ОК, т.е. фино е да се види, ама не е баш да дадеш пари у кино.

A за 50 нијнси сиво.... додека чекав авион у Орландо се убија од вртење трејлери, дури и ме заинтригира да го видам :)

Уште ми остана енигма зошто ми наплатија за Хобитов пред 2 недели 270 денари , место 240 ( вторник беше)
30 денари плус зимаат за филмови подолги од 2саата и 30минути . хобитот трае 144минути = 2 саата и 24 минути . Лакови газиња .
И што е ова , од први како почна годинава секој ден празнични цени . 350 денари секој божји ден е Егзодус. По ми се исплати за 200че да отидам у Милениум иако ќе си ги дорасипам очите ради тоа по 0.25 + диоптер двете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom