Alfa Romeo 159 1.9 JTD

Благодарам многу за одговорот. Најверојатно и ќе ја бидне алфава. Инаку, до пред 2 недели имав Рено Меган 1.9 ДТИ 2001 година. Го имав 6 години и освен редовен потрошен материјал немаше никаков дефект. Немаше ни да го продадам, но бидејќи сум на студии во БГ ми беше ризично со МК таблички да ми стои колата, ќе останам без неа. Ќе видиме сега со алфата како ќе бидне.

И јас меркам една ваква. Кажете ми, има ли можност да се проверат километрите во Аутомобиле СК? Ако си подготвен да се спружиш преку 6000 евра, вреди да се плати дијагностика, ако е можно.

И јас меркам една ваква. Кажете ми, има ли можност да се проверат километрите во Аутомобиле СК? Ако си подготвен да се спружиш преку 6000 евра, вреди да се плати дијагностика, ако е можно.

Може Аутомобиле СК,можеш и кај Синиша да ја отераш,исто ќе те одерат..

Може Аутомобиле СК,можеш и кај Синиша да ја отераш,исто ќе те одерат..
Поентата е дали да потрошиш некој денар на дијагностика или да заштедиш ситни пари (споредено со вредноста на колата) и да си ја купиш мачката во вреќа?

Поентата е дали да потрошиш некој денар на дијагностика или да заштедиш ситни пари (споредено со вредноста на колата) и да си ја купиш мачката во вреќа?

Зависи до среќата,и зависи како ќе ти се погоди..Ти однеси ја и во Италија-Торино во фабриката за Фиат,може таму ќе каже дека колата е 1000% исправна,ќе ја повозиш 100-200 км и ќе ти се расипе..Али во секој случај,како вид на превентива,поарно е да ја однесеш да ја приклучат,стварите горе-доле ќе ти бидат јасни..

:):):) Ја видов колата. Не ми требаше дијагностика да видам дека е вратена километражата. Не ми се верува што се има на пазарот на половни возила...

:):):) Ја видов колата. Не ми требаше дијагностика да видам дека е вратена километражата. Не ми се верува што се има на пазарот на половни возила...
А на слики изгледа прекрасно :)

Која ја гледаше? дај линк

SantoriniLover шо напраи со алфата? Јас сум заинтересиран за истото возило, но како што гледам немаш добиено конкретни одговори на твоето прашање. Се имам консултирано со мајстори, тврдат дека имаат скапи делови тоа точно е или.....
Ако ја имаш земено кажи како се однесува алфата. Се мислам помеѓу алфа 159 од 2007 и ауди А4 1,9 2003-2004

a shto mislite ,,,deka i ako kupite sosema glanc nova i platite polna cena nema mozhnost ushte vo prvite 1000km da se desi nekoj pogolem defekt,,,ok novo si e novo,no koga se kupuva polovno vozilo normalno e deka rizikot od defekti i pogolemi zaebancii se vkalkulirani so samoto toa shto ovie vozila vo najmal prosek se so pminati nad 200000km,,,taka da sekoj so svojata sreka,,
,,,predi nekolku dena prv drugar zede alfa 156 1.6 benzinec so legal pominati 230000km spored dosieto vo avtomobile sk,,,za 1600E,,,taka da i tuka ima golema razlika ,,,,rizikot kaj bilo koja kola shto e dizel e pogolem za defekti i poskapo odrzhuvanje,,,
samo ve molam nemojte da mi kazhete deka eden mochan golf e poeftin za odrzhuvanje od alfata,,,

,,,ednash alfa cel zhivot alfist,,,kraj na prikaskata,,
,,,,polovnjak e sekogash machka vo vreka ,,,i sekoj so svojata srekja ,,kraj na prikaskata,,

156 алфа денед регистрирана све сервисирана ако има некој озбилно заинтересиран ако не бе пишувајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom