Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај бе, не дека ја сум некој многу многу активен член или па ми влијае на дискусијата у форумиве, тука сум чат пат за да прочитам нешто интересно, да стаам некое провокаторско мислење или па "ми се допаѓа" , многу ретко знам да напишам нешто конструктивно ама па мене ме страшно ме вреѓа ова со тродупливе јузери, а можам да замислам како е на многуте луѓе кои придонесуваат за форумов да биде тоа што е....Па напишете го тука кој е,за што е бануван, од кај е,колку јузера има,што е до мене и ИП адреса, и улична адреса би му напишал...Бар нека се знае кој е идиотот што по втор, трет, четврт пат шири дебилизми и се праи на тошо... hacker.jpg

Чекај бе, овој е тој што го утепаа од дупење каталонците за голот на Иниеста во 1/2 финалето? :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Чекај бе, овој е тој што го утепаа од дупење каталонците за голот на Иниеста во 1/2 финалето? :D

И што од срам од мене си го избриша првиот јузер. :D

Последно уредено:
Ман Утд добар трансфер напраиле , зеле на позајмица 21-годишен талент од Болтон шо ни во Болтон не можел да се избори за место. :facepalm:

chelsea-jose-mourinho-che11_3259732.jpg

Ман Утд добар трансфер напраиле , зеле на позајмица 21-годишен талент од Болтон шо ни во Болтон не можел да се избори за место. :facepalm:
Богами, трансфериште. :facepalm:

Сега кај нас му е загарантирано местото во прв тим.Еве вечер гледај го,ќе растури.

Е, е, е... не чу?

Па земавме и еден од Сити што не успеал кај нив у Академијата. Како бе не си чул? ауууу....
Ке карам некој од управава што не ти прво на тебе пријавиле...

@Mondonico овој од СК кажа Мурињо одиграл тактички перфектен меч цц оди реплицирај му објасни му на човекот.

Види, тактички перфектен меч е она што го одигра Челси со Сити лани, кога ги победивте на гости 0-1.
Она од вчера беше повеќе играње на резултат. Едноставно, Ѓозе не сакаше да изгуби, па ако тепа, кадар, али со нерешено се задоволи. Затоа и Хазард му играше бек цело второ полувреме.

Тактички перфектен меч не може да имаш кога одбраната ти кикса у просек на секои 15 минути. 2-3 пати Ивановиќ, 2-3 пати Матиќ, Тери утна една по што го состави Агуеро со гол шанса.

Не може да имаш перфектен тактички меч на домашен терен, а да не победиш. Дадовте гол по киксот на Компани што се упрпа да уклиза на пасот на Хазард, у страв дека сам ке си даде гол.
Исто и на другата страна.

Мислев дека Мондонико е најтапа лик на темава зошто е пресериозен и пишува есеи ама кога ве читам за Давор како жени на чешма сте па и не сум сигурен

Менаџерот на Роналдо Мендес : Роналдо нема да оди во Јунајтед
Тој исто ја објави и новата цена на Роналдо, најмалку 300 милиони фунти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom