Ај ако може да ме цитираш у фан клуб:
Луѓе сме грешки правиме.Реално глупо е само да се појавувам само кога сум во право а да не го терам магарево да ме цитира во темава и кога сум грешка.
Пред некој си 2-3 години реков дека купувањето на Ширле е лош трансфер и дека купувањето на овој играч е воопшто непотребно и грешно. Тој беше и последниот трансфер на Челзи за кого се замарав уопште. После тој трансфер решив да не се замарам пошто сфатив колку е саат.
...Или барем така мислев...и покрај тоа што Донев чисто за да иде контра мене сметаше дека Ширле е супер играч (можеби некогаш и сам не веруваше во тоа) и е супер трансфер и е играч што ни треба, јас наивно и просто не се решив да верувам во младиот германец.
И сега пар години после неговиот трансфер време е да кажам дека сум згрешил. 5 титули во Премиер Лигата, 4 титули во ФА купот, 3 во Лига купот и 2 титули во ЛШ поддржани со 128 гола и 343 асистенции на Ширле подоцна....згрешив...ја реши Ширле. Тој беше човекот што ни требаше. И сега, кога германецот ќе си замине во Алејата на славните, каде што и навистина припаѓа со други играчи од негов квалитет, време е да кажам дека трансферот на Ширле беше најдобриот трансфер во историја на Челзи. Во право беше Донев. Ама тоа е..млад и глуп бев.....ама знам дека Ширле е голем и ќе ми прости...бидејќи си грешев душа Господе/Ширле