FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Копираше тоа што е во Update фолдерот од ISO фајлот таму кај што ја инсталираше играта? И после тоа кракот на истото место?

edit: прочитав негде на нет дека кракот не поддржувал некои процесори и ке требало да се чека V2 од кракот, не знам дали е точно, ако све си направил како што треба може да е ова проблемот, или пак да ти е слаб компјутерот...
Мислам дека копирав се каде што треба.. А и компјутерот ми е доволно добар да се игра играта, не ми се верува да е до тоа... Не сум сигурен колку иам DirectX 11, пробав да инсталирам еден, ама ми вика оти иам понова верзија, ваљда таман ми е и тоа.. (ако може да ми пратиш линк од кај што го свали твојот па да пробам пак.. :) )

Ја симнувам сеа од друг торент, 13гб е овој, може ќе ми се посреќи. xD

Мислам дека копирав се каде што треба.. А и компјутерот ми е доволно добар да се игра играта, не ми се верува да е до тоа... Не сум сигурен колку иам DirectX 11, пробав да инсталирам еден, ама ми вика оти иам понова верзија, ваљда таман ми е и тоа.. (ако може да ми пратиш линк од кај што го свали твојот па да пробам пак.. :) )

Ја симнувам сеа од друг торент, 13гб е овој, може ќе ми се посреќи. xD

од zamunda.net ја симнав и е негде 9.5 гб, симни ја и ти од таму..кај мене уште се инсталира едвај чекам да видам што ке биде...иначе можеш ти да инсталираш најнов DirecX, али џабе ако графичката не ти поддржува. Што графичка имаш пиши ми..

од zamunda.net ја симнав и е негде 9.5 гб, симни и ја и ти од таму..кај мене уште се инсталира едвај чекам да видам што ке биде...иначе можеш ти да инсталираш најнов DirecX, али џабе ако графичката не ти поддржува. Што графичка имаш пиши ми..
Од замунда е и мојата..

NVIDIA GeForce 710M

процесор i3-3120M

Вие што имате 2јадрени процесори, не се ни обидувајте да ја симнете и снимите, освен ако јадрата не се со голема брзина, 3GHz+.
Потребен е 64 битен виндоус и 11-ка графичка.

Играва лета на Q8300 2.5Ghz(4 јадрен), а кочи повремено на Intel G2120 3.1Ghz (2 јадрен).
Вториов процесор иако има брзи јадра, пак е делумно слаб.

Од замунда е и мојата..

NVIDIA GeForce 710M

процесор i3-3120M

ова лаптоп е? Мислам, ама само мислам, дека играва бара повеќе...ке ти кажам од ко ке ја симнам и јас[DOUBLEPOST=1422905790][/DOUBLEPOST]
Вие што имате 2јадрени процесори, не се ни обидувајте да ја симнете и снимите, освен ако јадрата не се со голема брзина, 3GHz+.
Потребен е 64 битен виндоус и 11-ка графичка.

Играва лета на Q8300 2.5Ghz(4 јадрен), а кочи повремено на Intel G2120 3.1Ghz (2 јадрен).
Вториов процесор иако има брзи јадра, пак е делумно слаб.

јас сум со core2duo 3.0GHz ама графичката не ми е 11ка :( ке пишам дали фатила, до пола е со инсталирање, во меѓувреме некој да не ја уклучил со 10.1 ?

ова лаптоп е? Мислам, ама само мислам, дека играва бара повеќе...ке ти кажам од ко ке ја симнам и јас[DOUBLEPOST=1422905790][/DOUBLEPOST]

јас сум со core2duo 3.0GHz ама графичката не ми е 11ка :( ке пишам дали фатила, до пола е со инсталирање, во меѓувреме некој да не ја уклучил со 10.1 ?
Лаптоп.. Ај види па пиши.. :)

@Nikac313 шо направи бе машко? :D

Последно уредено:
Не работи на 10.1, деифнитивно ако графичката не ви поддржува DirectX 11 не се ни трудете да ја симнете....тие што имате, пријатно играње :D

Машала, се разочарав сега кога ги погледнав системските побарувања.

Лаптопов на low ја туркаше far cry 4, ама изгледа нема да ја турка Фифава. А 14ката ја туркаше на high, плус со вклучени v-sync и anti aliasing, и на сето ова ваѓаше 60 фрејма без дропови.

(n)ЕА

Преку Laucher-от неќе да се стартира, иначе од замунда ја симнав. Чаре некое?

Изгледа проблеми со кракот има на win 8? Ја има инсталирано некој на осмица?

Последно уредено:
на 8.1 не подржува... ќе треба да се чека друг крак :)
вљда ќе го пуштат брзо.

Ние што сме на 8.1, ќе треба да почекаме друг крак.

Pochnav sezona so Villareal, definitivno bojle filing ima ovaa Fifa nego bilo koja druga.

Edino shto malce poteshko mi e na pochetok, ali samo priviknuvanje treba. World class go osekjam malce poteshko nego na 14.

Zasea:
Vs Barca 3-1 W
Vs Real 2-1 W
Vs A.Madrid 3-0
Vs fakin Eibar 1-0 L

Sent from my D5103 using Tapatalk

Со послаби компјутери не се трудете за џабе, нема шанси да ви ја игра, а и ако ја игра тоа ќе бидат некои мизерни фпс. Кај мене со i5 процесор и графичка ати 8750м со 2гб рам едвај вадам 60 фпс на high, а знаат да паднат на 55-6 кога сум пред гол (ова на резолуција 1366-768). На 1920-1080 само на low вадам 60 фпс, а на high 50тина и не се игра така.. И никако vsync не уклучувајте, оти на корнери/слободни/пенали ќе има само 30 фпс.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
кај мене i3-2100 8gb RAM и Radeon 4670 сецка не ја тера добро..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom