blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
@Erich Zann сакам анализа од тебе.
Си велам ќе скоцкам, али после 7-ми чунки полагам.. Ништо не ветувам, пошто треба да се преиспитам дали можам нешто да доловам и дали имам перцепирано доволно@Erich Zann сакам анализа од тебе.
Глеј да бидни.Си велам ќе скоцкам, али после 7-ми чунки полагам.. Ништо не ветувам, пошто треба да се преиспитам дали можам нешто да доловам и дали имам перцепирано доволноАли ако бидни после 7-ми некој ден, ќе пробам да бидни.
Сакам и јас анализа луѓе.![]()
Не е доволно Кади Бабе.
turvior напиша за мене, но не би ми пречело и од друг да добијам една анализа. И онака лично не се знаемеЈас одамна немам пробано да анализирам некого.Ако има некој заинтересиран нека се пријави (под услов да не се знаеме лично)
![]()
Ниту те знам ниту те познавам, ако можеш да извлечиш некој материјал од моите постови, пробај.Јас одамна немам пробано да анализирам некого.Ако има некој заинтересиран нека се пријави (под услов да не се знаеме лично)
![]()
Јас одамна немам пробано да анализирам некого.Ако има некој заинтересиран нека се пријави (под услов да не се знаеме лично)
![]()
Pokraj site prijaveni ako ne me odberes mene epten si bila smotana.Јас одамна немам пробано да анализирам некого.Ако има некој заинтересиран нека се пријави (под услов да не се знаеме лично)
![]()