Ви се случила некоја натприродна работа?

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Не мора да објаснуваш цели реферати, во 2-3 реченици можеше да се изјасниш. Пр. наместо да го постираш овој пост, можеше да напишеш "објаснување".
Ок еве че ти објаснам шо мислам во врска со то, и мислам темава не е за да си дебатираме јас и ти туку за друго е да не ја расипуваме...
Значи мозокот под влијание на одредени силни емоции мислам дека можи да испраќа бранови на енергија кои шо влијаат на то, да се палат или гасат сами по себе. Епа сеа муабето е дека не влијај самоо на уличните светилки, туку и на други ствари како шо е телевизор, на промена на јачина на звук на телевизор, радио итн.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
Ок еве че ти објаснам шо мислам во врска со то, и мислам темава не е за да си дебатираме јас и ти туку за друго е да не ја расипуваме...
Значи мозокот под влијание на одредени силни емоции мислам дека можи да испраќа бранови на енергија кои шо влијаат на то, да се палат или гасат сами по себе. Епа сеа муабето е дека не влијај самоо на уличните светилки, туку и на други ствари како шо е телевизор, на промена на јачина на звук на телевизор, радио итн.
Не е точно тоа. Божја работа е ова со светилкиве. Мене ми се има случено да ми се изгаси светилка кога поминувам покрај неа, и оп, другиот ден пекинезерот на комшиката почина од струен удар.

D

Daedalus

Гостин
Во право си, празнењата на дендритите предизвикани од јони на калиум и натриум кои се мерат во - миливолти се доволно јаки да создадат радиобран со незамислива фреквенција и моќ и да делува како ЕМП бомба на уличните светилки.
Да не зборам за тие моќни интерференции кои овие радиобранови ги имаат со телевизорот и радиото бидејќи фреквенцијата на мозокот е комплементарна со онаа на осцилаторното коло кај антената приемник.
Ова научниците го имаат докажано и истото ги побива сите познати закони на физиката.
Баш читав во Димензија Х за овој муабет.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Не е точно тоа. Божја работа е ова со светилкиве. Мене ми се има случено да ми се изгаси светилка кога поминувам покрај неа, и оп, другиот ден пекинезерот на комшиката почина од струен удар.
Па нели рече ако му се има стемнато од персоната која поминува? Што па кучето го спржило. Нема врска ако се гасеа светилки зшто на господ му се стемнило треба лајт шоу да е по светов а улиците во ск дискотеки

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.327
Поени од реакции
21.635
Па нели рече ако му се има стемнато од персоната која поминува? Што па кучето го спржило.
Многу бев поврзан со кучето, исто како мое да беше, бидејќи секој ден или јас одев кај комшивката на кафе или таа кај мене. Другиот ден, откако ми се случи тоа со светилката, си седиме, си правиме муабет со комшивката, ич не забележавме дека кучето цело време го гризе кабелот од полначот за лаптоп, и се случи тоа што се случи.
Значи, не мора тебе лично да ти се случи нешто, може и на твои блиски, личности кои ти значат нешто во животот.

Нема врска ако се гасеа светилки зшто на господ му се стемнило треба лајт шоу да е по светов а улиците во ск дискотеки
Не се само уличните светилки. Постојат многу други знаци кои ни се случуваат во секојдневието, но не ги забележуваме. Исто како и соновите. И соновите и овие знациве си имаат свое значење и соодветно толкување. Ако ти не ги забележуваш, не значи дека не постојат.

На пр. ако те посере гулаб, тоа е добар знак. Но луѓево не се свесни и воопшто не му придаваат значење на тоа.

Кога ќе те посере некоја птица, треба да појдеш на ветеринар да се утврди за какво гомно се работи. Или па, можеш да ѝ испратиш слика/примерок на Драгица Стефковска-Драгче, можеби ја знаеш оваа, води емисија за толкување на сонови. Може да ти даде многу корисни совети на што да внимаваш во иднина, работи кои може комплетно да ти го променат животот.

Член од
25 април 2011
Мислења
24
Поени од реакции
45
12 часот ноќе, легнувам да спијам, на гости кај братучедите. Куќата е 3 ката, на третиот кат горе бев легнат да спијам и после 5 мин на вратата(отворена) од собата слушам свиркање со уста, многу слабо. Уште едно свиркање слушам подалеку од вратата во ходникот. Немаше никаква личност кај вратата/ходникот. Ова е вистина.

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Еднаш додека чекорев по бутелските гробишта за дел од секунда ми се пристори дека седеше една жена на клупата а на клупата немаше никој. Знам дека ова беше фикција на мојата имагинација и дека не беше ништо натприродно, ама сепак случкава ме извади од памет.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
2
Поени од реакции
0
Британија и 250.000 во Америка. Надуѓе купувале „Спиритистички вести“, неделна хроника богата со спиритуалистички активности.
leather4sure
Откривањето на измамите на разни шарлатани било многукратно надоместувано со необјаснивите достигнувања на сериозните медиуми – како што се способностите на госпоѓа Розмари Браун.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ми се случи и мене чудово парализа во спиење. Ме фати некој од позади за рамо и пробав инсинктивно да се завртам, ама не можев да мрднам, затоа што одма ме „дигна“ во воздух и почнав да шетам од еден крај на друг на собата. Најјако е тоа што одма сфатив дека се работи за ова, затоа што имам читано огромно околу оваа тема и не испаничив. Штета што не траеше повеќе од 5-6. Јака ствар у секој случај и би сакал да ми се случи пак во блиска иднина.

Lil Lamb

Сакам да се родам одново.
Член од
7 април 2014
Мислења
258
Поени од реакции
282
Го видов татко ми на нашата тераса како седи. :) А он внатре спиел, беше 12:30 некаде после полноќ,плус,минус некоја минутка. Не се сеќавам баш добро, ова беше коа имав 12 години, летна доба. Многу се исплашив, тетка ми беше кај нас се сеќавам ми рече дека можеби тоа е поради тоа што сум се родила во Сабота. Не ја разбрав баш најдобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom