Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Што скандираа? :unsure:
Го свиреа така? Секој ден имаш се некои поочајни тези тука, незнаеш на шо да се фатиш, враќаш на постови за некои 0.3 секунди не ги ни читаш. До вчера ми објаснуваше дека Сколс сум го мешал со Кин, дека овој првиот праел ненамерно фаули и не бил груб играч, коа ти објаснија дека не е така фаќаш кривини. Сеа ти се истрошени фудбалските фори за Челси па наоѓаш мани на фановите и ти боде очи пречекот на Лампард од некоја причина, која е поентата незнам?
Пречекот беше и повеќе од добар, сеуште има конфузија кај фановите за тоа како да пристапат на целата ситуација, воглавно сите изреагираа позитивно кога влезе Лампард.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Стефи ти си за греота.
а ти кој си[DOUBLEPOST=1422791659][/DOUBLEPOST]
Го свиреа така? Секој ден имаш се некои поочајни тези тука, незнаеш на шо да се фатиш, враќаш на постови за некои 0.3 секунди не ги ни читаш. До вчера ми објаснуваше дека Сколс сум го мешал со Кин, дека овој првиот праел ненамерно фаули и не бил груб играч, коа ти објаснија дека не е така фаќаш кривини. Сеа ти се истрошени фудбалските фори за Челси па наоѓаш мани на фановите и ти боде очи пречекот на Лампард од некоја причина, која е поентата незнам?
опсесија му сме

Која компарација, пречек на Хипија специјален за фановите и тоа што Роналдо отиде у друга лига и двајцата после години се враќаат назад, со ова на Лампард кој е пред пола година у ривалски клуб у иста лига, кога влезе на терен сите станаа од местата и скандираа. Или пак го свиреа коа влезе?

овие шо ги спомна ти немат врска со Лампард, Лампард беше икона во Челзи и замина во еден од најголемите ривали, во директниот конкурент за титула, нормално да има лутина и незадоволство кај навивачите

Значи сепак ви смета тоа што е во Сити?

Значи сепак ви смета тоа што е во Сити?
мене ми смета шо не е во Челзи повеке, не ме интересира дали е во Сити или дали во иднина ке биди во некој друг клуб.

Добро вие од Челзи сериозни сте дека не ве боли што игра за Сити ? Не озбилно ве прашувам зашо ако не дупите тука нас другите ќе ви се прости ама ако стварно ви е е сеедно и сеуште ви е легенда тогаш пријатели нешто не е во ред со вас.

ете кога прајте глупи спредби еве и јас ке искоментирам една, Торес мози не беше леганда во Ливерпул ама им беше омилен играч на повекето фанови, прашање до фановите на Ливерпул:
како го прифативте заминувањето на Торес во Челзи?
колку шо памтам јас дресој палеа навивачите му вадеа банери RIP TORRES, YOU ALWAUS WALK ALONE I сл.
Колку шо памтам не му пееа песни ко се врати на Енфилд, или грешка сум?

Со една МАЛА разлика.
Никој навивач на Ливерпул не кажа дека му е сеедно што Торес отиде во Чези, никој не го ни оправда.
Од оваа перспектива, 4-5 години подоцна, јас го оправдувам (можеме и на таа тема да дискутираме) ама моментот кога отиде, не...

мене ми смета шо не е во Челзи повеке, не ме интересира дали е во Сити или дали во иднина ке биди во некој друг клуб.

Исто ти е дали ќе играше во есаде, за кинезите или во Сити? Сериозно? :)

Воопшто не ми смета што игра за Сити,и така шампиони сме годинава.Кај сака нека игра.

Остајте го Лампард бе тој е едниствениот човек што го сакав од Челзи.

Немат они многу легенди уште се учат како треба да ги пречекуваат.
Пец пец :masa::duel:

Епа ова погоре ти е дефиниција за пластичен.

Го свиреа така? Секој ден имаш се некои поочајни тези тука, незнаеш на шо да се фатиш, враќаш на постови за некои 0.3 секунди не ги ни читаш. До вчера ми објаснуваше дека Сколс сум ги мешал Сколс и Кин, дека овој првиот праел ненамерно фаули и не бил груб играч, коа ти објаснија дека не е така фаќаш кривини. Сеа ти се истрошени фудбалските фори за Челси па наоѓаш мани на фановите и ти боде очи пречекот на Лампард од некоја причина, која е поентата незнам?

Латас може гомна да јаде за спинување. Али продолжи, I like your style.
Изгледа имаш болна потреба да испаднеш во право. Ова се одлики на женска расправија на чешма што се води, да уфрлиш нешто што никаде не е кажано, за да испаднеш во право.
Предмет на дискусија беше колку често правел Сколс легбрејкер стартови.
Пошто твојата теза беше дека секој втор натпревар идел да скрши на нога на некој, откако ти докажавме дека добивал 1 жолт на 5 натпревари у просек, те снема од дискусијата.

Сега те прашав што скандирале фановите на Челси вчера при влез на Лампард у игра, ми сврте политика за тоа какви се моите тези. Не ти иде пак у прилог тоа што треба да го кажеш, пошто проба сите нас тука да не убедиш дека му скандирале нему, а не Челс, Челси како сите што слушнавме, па ајде ке ја спинуваме работата со тоа со која брзина враќа vidooq на постовите.

Мене ми е одличен пречекот на Лампард, зашто летово кога се дискутираше прелазот на Лампард у Сити никој овде, освен Хот Ајс, немаше проблем со тоа. Или барем така викаа.
Вчера занимљива ствар, скоро цел Стемфорд Бриџ го изигнорира легендата на Челси, а фановите тука на форумот кукаа како им е слаба клупата. Слепо добар дел го бранат Мурињо за секоја одлука, и ми се допаѓа тоа.[DOUBLEPOST=1422792473][/DOUBLEPOST]ааа збунети биле ...

Ваљда и кога му викаа boooo, збунети беа... уште во шок од летниот трансфер у Сити :pos:

Со една МАЛА разлика.
Никој навивач на Ливерпул не кажа дека му е сеедно што Торес отиде во Чези, никој не го ни оправда.
Од оваа перспектива, 4-5 години подоцна, јас го оправдувам (можеме и на таа тема да дискутираме) ама моментот кога отиде, не...

Исто ти е дали ќе играше во есаде, за кинезите или во Сити? Сериозно? :)
Зато и пишав оти друго е да замини во премиерлигашли тим друго е да замини негде во друга лига, легендите шо ги наброј ти не заминаа во некој лут ривал.
За Лампард криво ми е шо не игра поке за Челзи, а дали бил во Сити не ми е баш сеедно ама и не ми смета многу, јас сум фан на Челзи не сум некој страсен навивач од Англија, да не треба болна да паднам дека Лампард заминал во Сити, Божеее Господе.
Си го ценам клубот и се шо е во него, тие шо заминале ке ми останат во добро секавање, Лампард ке го памтам како легенда на клубот кој многу придонесол за истиот, не можам да кажам лош збор за него и за ред други кои го носеле синиот дрес

Добро вие од Челзи сериозни сте дека не ве боли што игра за Сити ? Не озбилно ве прашувам зашо ако не дупите тука нас другите ќе ви се прости ама ако стварно ви е е сеедно и сеуште ви е легенда тогаш пријатели нешто не е во ред со вас.
Очекуваш некое генерално мислење ли да извлечеш тука на форумот за тоа како се осеќаат фановите на Челси или? Не постои фан кој не е бил иритиран од тоа кога разбраа дека ќе заминува од клубот и повеќе од тоа кога заврши у Сити.

Латас може гомна да јаде за спинување. Али продолжи, I like your style.
Изгледа имаш болна потреба да испаднеш во право. Ова се одлики на женска расправија на чешма што се води, да уфрлиш нешто што никаде не е кажано, за да испаднеш во право.
Предмет на дискусија беше колку често правел Сколс легбрејкер стартови.
Пошто твојата теза беше дека секој втор натпревар идел да скрши на нога на некој, откако ти докажавме дека добивал 1 жолт на 5 натпревари у просек, те снема од дискусијата.

Сега те прашав што скандирале фановите на Челси вчера при влез на Лампард у игра, ми сврте политика за тоа какви се моите тези. Не ти иде пак у прилог тоа што треба да го кажеш, пошто проба сите нас тука да не убедиш дека му скандирале нему, а не Челс, Челси како сите што слушнавме, па ајде ке ја спинуваме работата со тоа со која брзина враќа vidooq на постовите.

Мене ми е одличен пречекот на Лампард, зашто летово кога се дискутираше прелазот на Лампард у Сити никој овде, освен Хот Ајс, немаше проблем со тоа. Или барем така викаа.
Вчера занимљива ствар, скоро цел Стемфорд Бриџ го изигнорира легендата на Челси, а фановите тука на форумот кукаа како им е слаба клупата. Слепо добар дел го бранат Мурињо за секоја одлука, и ми се допаѓа тоа.
Не беше предмет на дискусија колку често правел Сколс легбрејкери, туку споредбата на тоа што го има правено Сколс низ годините со тоа на Диего Коста, гледаш, не пратиш едноставно пребрзо пробуваш да пишеш нешто назад и не си фокусиран. Јас реков на секоја втора утакмица(со што мислев често) а ти буквално си го зема тоа и ти беше главен аргумент со кој ќе ме контраш :)))). Немој сеа да ти цитирам постови коа напиша дека понекогаш добивал жолти поради тоа што праел стартови позади играчот и сопирал контри, ти не ни беше свесен какви стартови имаше Сколс додека не почнаа да ставаат линкови тука рандом членови. Што е битно шо не го скандирале неговото име? Сите станаа од местата на трибините кога влезе Лампард да му оддадат почит, и како ти држи ова сега тоа ли е игнорирање? Не е фората да се билдаат постови само.

Зато и пишав оти друго е да замини во премиерлигашли тим друго е да замини негде во друга лига, легендите шо ги наброј ти не заминаа во некој лут ривал.
За Лампард криво ми е шо не игра поке за Челзи, а дали бил во Сити не ми е баш сеедно ама и не ми смета многу, јас сум фан на Челзи не сум некој страсен навивач од Англија, да не треба болна да паднам дека Лампард заминал во Сити, Божеее Господе.
Си го ценам клубот и се шо е во него, тие шо заминале ке ми останат во добро секавање, Лампард ке го памтам како легенда на клубот кој многу придонесол за истиот, не можам да кажам лош збор за него и за ред други кои го носеле синиот дрес
Тоа е разликата бе Стефи. Повеќето на форумов (кога заигра Френки за Сити) бефте искулирани до максимум и не ви сметаше за оддеднаш „оправдувањето“ за букањето и реално очајниот пречек на Мостот оправдување да биде „отиде да игра за најлутиот ривал“.

Да не ме сфатиш погрешно, со тоа според мене Френк покажа поголемо непочитување према вас, навивачите на Челзи и самиот клуб.
Се разбира, тоа не го менува фактот дека за мене Френк ќе остане еден од играчите за кој што имам масив респект.

Очекуваш некое генерално мислење ли да извлечеш тука на форумот за тоа како се осеќаат фановите на Челси или? Не постои фан кој не е бил иритиран од тоа кога разбраа дека ќе заминува од клубот и повеќе од тоа кога заврши у Сити.

Не беше предмет на дискусија колку често правел Сколс легбрејкери, туку споредбата на тоа што го има правено Сколс низ годините со тоа на Диего Коста, гледаш, не пратиш едноставно пребрзо пробуваш да пишеш нешто назад и не си фокусиран. Јас реков на секоја втора утакмица(со што мислев често) а ти буквално си го зема тоа и ти беше главен аргумент со кој ќе ме контраш :)))). Немој сеа да ти цитирам постови коа напиша дека понекогаш добивал жолти поради тоа што праел стартови позади играчот и сопирал контри, ти не ни беше свесен какви стартови имаше Сколс додека не почнаа да ставаат линкови тука рандом членови. Што е битно шо не го скандирале неговото име? Сите станаа од местата на трибините кога влезе Лампард да му оддадат почит, и како ти држи ова сега тоа ли е игнорирање? Не е фората да се билдаат постови само.

Се слушаш ли бе човек што збориш???
Правиме муабет за Франк Лампард, а не за Дариус Васел...

Зашто го игнорираш фактот што гласно и јасно му викаа boooo секој пат кога овој ке фатеше топка?
Го исвиркуваа Лампард, легендата на Челси, на сред Стемфорд Бриџ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom