Па, можи да се речи, го има тој пресинг и трчање по противнички играч, ама нормално со учењето од Мурињо и Азар истото го прави, не е како порано, ако ја изгуби топката трча назад, помага во дефанзиваМатиќ го покира просторот, нема дискусија за тоа, на тој начин што стои поназад кога се во напад. Мене што ми се допаѓа кај Вилиан е тоа што во моментот кога ќе изгубат посед, шпринта назад и ги брка играчите, додека кај Фабрегас ја нема таа карактеристика (или ми нема паднато во очи). Е сега позитивното кај Цеск е што има уште поголема слобода во офанзива зошто знае дека има некој кој ќе брка место него (нели ако земиш во предвид дека после Матиќ во линија треба да е Цеск како дип плеј).
Едит: Или накратко, Вилиан често ја врши дефанзивната задача на Цеск. Матиќ си ја врши својата.
Бредфорд.Tell me, in England which team plays better than Chelsea?
Пак си прајш муабет со батината од евертон форумот?Tell me, in England which team plays better than Chelsea?
Значи лани чинел а годинава не. Така ти се чини зошто неговата задача оваа година ја има Цеск во нападот. Истиве муабети се вртеа лани дека Рамирез не чинел зошто не придонесувал во напад. Азар не покрива 50% (да рецимо а и тоа е многу) од тоа што покрива Вилиан, тој го прати само бекот кога се бранат.Па, можи да се речи, го има тој пресинг и трчање по противнички играч, ама нормално со учењето од Мурињо и Азар истото го прави, не е како порано, ако ја изгуби топката трча назад, помага во дефанзива
Ама Вилијан сезонава нема голем придонес во нападот, асистенции,голови, минатата сезона далеку покорисен беше во нападот.
Сироти Сандерленд дерман немаат од ШолаПардју ем ги разигра Палас, ем 3 офанзивни играчи купи периодов
Саного, Мекманаман и сега Амеоби. Плус треба да им се вратат и Боласи и Јединак од куповиве, ќе бидат интересни за гледање.
?Гудд њуузз Вишко нема веќе да го слушаме на спорт клуб!!
Бед њуз нема да има веќе спорт клуб во фиром
Секако сите се иселија, уште ова ни фали, да укинат ПЛ..Шо лафиш бе, е ако овие гнасиве и БПЛ ми ја укинат од ТВ има да се иселам од државата.
http://www.avmu.mk/images/Pismen_izvestaj_za_izvrsen_vonreden_nadzor_na_den_27.01.2015_-_za_na_veb.pdfШо лафиш бе, е ако овие гнасиве и БПЛ ми ја укинат од ТВ има да се иселам од државата.