Насилства во Македонија

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Косово колинг. Се исчисти Арачиново и околината на Скопје, потоа Чаир. Сега на удар се Ѓорче, Карпош, Аеродром и Автокомада

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.235
З.Љ.; Ш.Х. и Џ.Љ од Арачиново, е па ако ова не ви доволно индикација за етничкото потекло на жртвите тогаш не знам каде живеете? А ако оваа информација "Кај Мавровка" не ви е индикација за етничкото потекло на напаѓачите тогаш ептен сте изгубени и низ Скопје треба да се шетате со придружба.
Да беше пред 13-14 години можда и ќе испаднеше некоја друга националност, ама многу се :pusigo: од тогаш.Три влади :pusigo: без ситка.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.618
Поени од реакции
5.257
Знаев. Сега ќе речеш дека овие двајца 16 год и еден 14 год од аеродром ги избоделе тие во мавровка пред 2 дена.
Не ме интересира, има институции кои не ја (а би требало) да ја вршат должноста за тоа.
Само кажав дека приказнава е смешна.
Мислам три пати 14 годишниот им бега, они ги тепаат и на крај пуцаат со пиштол нагоре, за да покажаат дека победиле, славеле, а другите двајца 16 годишници се губат некаде во приказнава.
Искрено приказнава е како диалог, но само зборовите на едната страна се пренесени.[DOUBLEPOST=1422474250][/DOUBLEPOST]
Како и Чаир која нема кафири, чиста Калифатска населба
Си бил некогаш во Чаир?

V

viktora

Гостин
Косово колинг. Се исчисти Арачиново и околината на Скопје, потоа Чаир. Сега на удар се Ѓорче, Карпош, Аеродром и Автокомада
Па за Ѓoрче баш....тешкo.Два месеци мoчкoвците oд Грчец идеа преку oбикoлница за Скoпjе.А и сега кoга идат пичат набрзина,за секoj случаj.А плус и Ѓoрче дoбрo стoи сo наталитет.Така да ќе пoвтoрам тешкo.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.618
Поени од реакции
5.257
Во Аеродром отсекогаш живееле албанци кои се интегрирале во општеството (т.е. општината) и не правеле инциденти. Проблемот е што учат премногу шиптaри во хемиско и птт и таму секогаш имало инциденти, а со отварањето на Капитол почнаа да доаѓаат и во трговскиот и затоа сега настануваат големите инциденти.
Средношколци се тоа.
Си чул да има тепачка во УКИМ, ПМФ меѓу студентите?

Во средното кај што учев јас скоро секој ден се тепаа средношколците меѓу себе, едноставно има таков процент, е сега кај албанците е поголем затоа што албанците подоцна почнаа да се слевааат по градовите.
Станува збор за хормони, не за стратегија за колонизирање на Аеродром, тоа ми е поентата.

Член од
20 јули 2014
Мислења
311
Поени од реакции
302
Средношколци се тоа.
Си чул да има тепачка во УКИМ, ПМФ меѓу студентите?

Во средното кај што учев јас скоро секој ден се тепаа средношколците меѓу себе, едноставно има таков процент, е сега кај албанците е поголем затоа што албанците подоцна почнаа да се слевааат по градовите.
Станува збор за хормони, не за стратегија за колонизирање на Аеродром, тоа ми е поентата.
Оркини хормони?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Па за Ѓoрче баш....тешкo.Два месеци мoчкoвците oд Грчец идеа преку oбикoлница за Скoпjе.А и сега кoга идат пичат набрзина,за секoj случаj.А плус и Ѓoрче дoбрo стoи сo наталитет.Така да ќе пoвтoрам тешкo.
Убаво е да се слушнат вакви работи. Всушност наталитетот е тоа што не убива а не Македонците муслимани со албанско потекло.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.916
Поени од реакции
50.646
Член од
30 мај 2012
Мислења
2.003
Поени од реакции
3.047
Се знаеше дека се ќе биде потплатено и целата приказна и реалност ќе биде свртена во обратен правец само овој терорист да ја добие најмалата можна затворска казна. Ако нашите власти не си ја завршат работата како што треба и овој убиец добие смешна затворска казна ќе треба ние да превземеме некои работи во свои раце за да ги опоменеме дека не сме ние играчки и мали деца.
Само се прашувам кај ќе ви оди душата на сите што се вмешани во случајов и се прават секакви казни и притисоци за одбрана на ова говедо.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Не гледам ништо конфузно во изјавите? Освен првиот сведок кој не видел убаво што се случува. За мене една од најбитните работи ќе биде позицијата на влезната рана од ножот и дали имал уште некоја повреда ангел.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.618
Поени од реакции
5.257
нормално дека сам се збрцал, како што впрочем знаеше секој објективен пред србите да ја почнат оваа банална истрага.
Сериозно прашав, како што можеше секој македонец да праша.

Kajgana Shop

На врв Bottom