Да беше пред 13-14 години можда и ќе испаднеше некоја друга националност, ама многу се од тогаш.Три влади без ситка.З.Љ.; Ш.Х. и Џ.Љ од Арачиново, е па ако ова не ви доволно индикација за етничкото потекло на жртвите тогаш не знам каде живеете? А ако оваа информација "Кај Мавровка" не ви е индикација за етничкото потекло на напаѓачите тогаш ептен сте изгубени и низ Скопје треба да се шетате со придружба.
Не ме интересира, има институции кои не ја (а би требало) да ја вршат должноста за тоа.Знаев. Сега ќе речеш дека овие двајца 16 год и еден 14 год од аеродром ги избоделе тие во мавровка пред 2 дена.
Си бил некогаш во Чаир?Како и Чаир која нема кафири, чиста Калифатска населба
Па за Ѓoрче баш....тешкo.Два месеци мoчкoвците oд Грчец идеа преку oбикoлница за Скoпjе.А и сега кoга идат пичат набрзина,за секoj случаj.А плус и Ѓoрче дoбрo стoи сo наталитет.Така да ќе пoвтoрам тешкo.Косово колинг. Се исчисти Арачиново и околината на Скопје, потоа Чаир. Сега на удар се Ѓорче, Карпош, Аеродром и Автокомада
Средношколци се тоа.Во Аеродром отсекогаш живееле албанци кои се интегрирале во општеството (т.е. општината) и не правеле инциденти. Проблемот е што учат премногу шиптaри во хемиско и птт и таму секогаш имало инциденти, а со отварањето на Капитол почнаа да доаѓаат и во трговскиот и затоа сега настануваат големите инциденти.
Оркини хормони?Средношколци се тоа.
Си чул да има тепачка во УКИМ, ПМФ меѓу студентите?
Во средното кај што учев јас скоро секој ден се тепаа средношколците меѓу себе, едноставно има таков процент, е сега кај албанците е поголем затоа што албанците подоцна почнаа да се слевааат по градовите.
Станува збор за хормони, не за стратегија за колонизирање на Аеродром, тоа ми е поентата.
Убаво е да се слушнат вакви работи. Всушност наталитетот е тоа што не убива а не Македонците муслимани со албанско потекло.Па за Ѓoрче баш....тешкo.Два месеци мoчкoвците oд Грчец идеа преку oбикoлница за Скoпjе.А и сега кoга идат пичат набрзина,за секoj случаj.А плус и Ѓoрче дoбрo стoи сo наталитет.Така да ќе пoвтoрам тешкo.
Сум бил неколку пати, и многу видов жени во никаб и забрадени со без бркови и кратки панталониСи бил некогаш во Чаир?
Збoрев стрикнo за Ѓoрче.Убаво е да се слушнат вакви работи. Всушност наталитетот е тоа што не убива а не Македонците муслимани со албанско потекло.
http://kajgana.com/konfuzni-izjavi-na-svedocite-za-ubistvoto-vo-gjorche-petrov
Што се случува со случајов?
Сериозно прашав, како што можеше секој македонец да праша.нормално дека сам се збрцал, како што впрочем знаеше секој објективен пред србите да ја почнат оваа банална истрага.