- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.618
- Поени од реакции
- 5.257
Ова не ми личи на меѓуетнички инцидент.Тачи изјави за нова година дека ќе имало меѓуетнички тензии.
Се прашувам кој ли ги организира?
Имаат ли овие родители воопшто?
Ова не ми личи на меѓуетнички инцидент.Тачи изјави за нова година дека ќе имало меѓуетнички тензии.
Баш со такви кои скоро и да немаат родители се спроведува нечија агенда.Ова не ми личи на меѓуетнички инцидент.
Имаат ли овие родители воопшто?
З.Љ.; Ш.Х. и Џ.Љ од Арачиново, е па ако ова не ви доволно индикација за етничкото потекло на жртвите тогаш не знам каде живеете? А ако оваа информација "Кај Мавровка" не ви е индикација за етничкото потекло на напаѓачите тогаш ептен сте изгубени и низ Скопје треба да се шетате со придружба.
ПретпоставкаНе личи на ништо, пошто сеуште нема информации за ништо.
Тие тројцата биле од Арачиново, значи поголема да е шансата да се албанци.
Се случило во Мавровка, каде што грото од посетителите се албанци.
Така да според првичниве, недоволни информации на прв поглед ни мене не ми личи на меѓуетнички инцидент.[DOUBLEPOST=1422361293][/DOUBLEPOST]
Од кај се иницијаливе?
Не сфаќаш ти дека вака дури и Кајгана порталот добива повеќе прегледи. Да беше во другата тема немаше толку да боде очи и ќе имаше помалку прегледи.Има веќе тема за насилства во Македонија, не треа нова да се отвара
Тачи тачи танана у свилена марама у марама шечера да ми ахмети вечераТачи изјави за нова година дека ќе имало меѓуетнички тензии.
Па не баш грото, барем пата-пата е соодносот во работни денови до кај 17 часот, со оглед на близината на комплексот на УКИМ.Не личи на ништо, пошто сеуште нема информации за ништо.
Тие тројцата биле од Арачиново, значи поголема да е шансата да се албанци.
Се случило во Мавровка, каде што грото од посетителите се албанци.
Така да според првичниве, недоволни информации на прв поглед ни мене не ми личи на меѓуетнички инцидент.[DOUBLEPOST=1422361293][/DOUBLEPOST]
Од кај се иницијаливе?
Ова бодење јас го сваќам како "Facebook Poke" ама во живоСум кажал сто пати дека е секојдневие ова, само што никој не реагира. Секој ден се бодат меѓусебе, само што Македонските портали не известуваат за тоа, а претпоставувам ниту албанските портали. Кога има меѓуетнички инциденти, Македонските портали знаат да известат за случаите кога нападнатите се Македонци, а албанските за случаите во кои нападнатите се Албанци...
Многу духовито...Пример можеш да си поиграш малку таква работа надвор со Бесник и ќе се посмееме овде на форумов дека ти го деактивирал Бесник акаунтот после неколку поке.Ова бодење јас го сваќам како "Facebook Poke" ама во живо
Си играле боцни ме ваму, боцни ме таму. Незнам што им е на тие албанци, од каде тој огромен нагон за насилствоНе е меѓуетнички инцидент случајов...
Уште една од ситуациите во кои "си играле децата".