Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kosarka, prethodnata nedela Oostande изгуби од Тyrow Zgorzelez 28p razlika. a denes na ednite davat 1.45 koff na drugite 2.70.
Ako ima nekoj bilo kakvo info za ova utakmica i zosto pobednikot od pred nedela dena denes ima 2.70 koff neka pise.. jas ne najdov nisto i vo plan mi e da ja izigram ko ke izl za 1h. ako najdi nekoj nesto neka postira

Slovenia-Francija/C. Sorhaindo Golovi 3.5 + 1.95 koef
мислам дека нема да има проблем овој тип.

Минесота - Бостон 2
Иако Рондо и Пирс си отидоа, Бостон е една од по офанзивните екипи која без главните играчи бар за мене добро се снаоѓа. Вечер играат во полн состав додека кај Минесота повреден е Мо Вилијамс (во последно време се разигра и нивната игра се оди преку него)

Њу Јорк - Оклахома 2; H2; T1 -95,5
Кај домаќините поради повреда вечер нема да играат Ентони, Стодемаер и Калдерон (сите знаеме дека кај тимот на Никс тие се најважните играчи), но и покрај нивното присуство во обичните натпревари тие не играат толку ефикасно

Торонто - Сакраменто T2 -99,5
Њу Орлеанс - Денвер Т2 -97,5

Дајте некој предлог од европскава кошарка и нешто од тенис, хокеј..
Rilski Sportist - Kumanovo ---- 1 (1.60)

Мое мислење дека нема да им пуштат, премногу очигледно би било.. а и читав дека ТНС игра со прв состав целосно посветено на натпреварот ... јас типувам на голови зависи од улогот 3+4+5+...
Јас сакав да играм на точен резултат да покријам кец и двојка сите можни резултати до 3 гола ама ќе излезе кец ради паблик бет сите ја товарат на 2...

Kosarka, prethodnata nedela Oostande изгуби од Тyrow Zgorzelez 28p razlika. a denes na ednite davat 1.45 koff na drugite 2.70.
Ako ima nekoj bilo kakvo info za ova utakmica i zosto pobednikot od pred nedela dena denes ima 2.70 koff neka pise.. jas ne najdov nisto i vo plan mi e da ja izigram ko ke izl za 1h. ako najdi nekoj nesto neka postira
Turow се шутерска екипа која игра run & gun кошарка. Претходната утакмица шутираа доста добрo, 15/32 имаја за шут за 3. За Остенде преходната не играше Gillet, доста важен играч, и плејмејкерот Djordjevic. . Остенде дома имаа 10-11 победи со ред ако не се лажам, претходната утакмица загубија во лигата. Turow е доста различна екипа на гости, ако не му тргни шутот знаат и да изгубат доста убедливо.

Djordevic ќе играл денес, додека Gillet бил неизвесен. На Остенде му давам повеќе шанси за победа, доколку игра и Gillet сигурно добиваат. Не се исплати играње на Тurow, премногу зависат од шутот, најдобро избегни ја.

Јас сакав да играм на точен резултат да покријам кец и двојка сите можни резултати до 3 гола ама ќе излезе кец ради паблик бет сите ја товарат на 2...
Pak ke prasam, ima li nekoja posebna pricina ?

Prostejov - Usti 2 ( 2.10 ) : Ceska hokej 1 liga
Sumperk - Chomutov 1X ( 1.80 ) : Ceska hokej 1 liga
Mora - Bjorkloven X2 ( 1.90 ) / 2 ( 3.80 ) : Svedska Allsvenskan

Prosvjetov edna od najlosite ekipi vo ligata , Usti se borat za play off i imaat mnogu podobar sostav od niv za da zemat pobeda ..

Sumperk isto taka ima potreba od bodovi za play off , igra protiv ubedlivo najdobrata ekipa koja ima 20 boda prednost od vtoroplasiraniot , kolku sto uspeav da razberam ke gi odmaraat najdobrite igraci . Veruvam deka nema da forsiraat , moze da se izigra vo sistem i 1 ( 3.30 ) ..

Mora i Bjork se dve ekipi so recisi ist kvalitet , dvete se na sredina na tabel - samo sto Mora vekje se sigurni za ponatamosen plasman a Bjork uste igra za vlez vo play off , moze da se proba i cista 2-ka ( 3.80 ) ...

Последно уредено:
koj odi ponataka ? :D :lolzz:

yaH3MeT8bQ8HiQJtO1tQ.png

Dresdner zeni odbojka vo 17:00 igraat LS a vo 19:00 domasna liga.Igraat protiv najslabite VCO Berlin,ama sigurno ke bidat so rezervi bidejki vo LS im treba barem eden poen da osvojat.Jas ke ja probam +

Малце ти е до 3 гола,таму ракомет се игра.

Кaквa нaмештaљкa е Кaтaр денес,секoјa aкцијa пенaл им дaвaaт мa Брaвo!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom