Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За вечер се најавува 4-3-3

Buffon

Lichtsteiner--Bonucci--Ogbonna--Padoin

Marchisio --- Pirlo --- Vidal

Coman -- Llorente -- Pepe​

Коман и Пепе мора да си ги сменат позициите, Коман е технички супериорен во однос на Пепе и може да влезе од крило централно и да шутира, така го даде и голот против Верона, повеќе му одговара лево крило.
А Пепе има и добар центаршут, а и природна позиција му е десно крило, незнам зошто би ги сменил вака...

Последно уредено:
Буфон тешко дека ќе брани на куп утакмица, и еден од Видал и Пирло можи да одмори, или па двајцата. Нема потреба да играат

Buffon слави роденден денес, и тоа кога се игра против клубот каде што започна. Ништо чудно тој да брани денес, па саб/нед да брани Сторари.

Коман и Пепе мора да си ги сменат позициите, Коман е технички супериорен во однос на Пепе и може да влезе од крило централно и да шутира, така го даде и голот против Верона, повеќе му одговара лево крило.
А Пепе има и добар центаршут, а и природна позиција му е десно крило, незнам зошто би ги сменил вака...
Баш поради тој првиот болд се сменати позициите на обајцата.

Иначе го враќаме ПДЧ за да пополниме квотата за Homegrown players ако си оди Матиело и Џовинко.

Баш поради тој првиот болд се сменати позициите на обајцата.

Иначе го враќаме ПДЧ за да пополниме квотата за Homegrown players ако си оди Матиело и Џовинко.
Брат, Коман е деснак колку што знам, нели повеќе би му одговарало лево да игра, за да се уфрлува централно и да има ситуација за шут?

За вечер се најавува 4-3-3

Buffon

Lichtsteiner--Bonucci--Ogbonna--Padoin

Marchisio --- Pirlo --- Vidal

Coman -- Llorente -- Pepe​

Buffon слави роденден денес, и тоа кога се игра против клубот каде што започна. Ништо чудно тој да брани денес, па саб/нед да брани Сторари.
Сторари ќе биди вечер на голот.[DOUBLEPOST=1422456113][/DOUBLEPOST]
Брат, Коман е деснак колку што знам, нели повеќе би му одговарало лево да игра, за да се уфрлува централно и да има ситуација за шут?
Ќе си ги менуваат страните низ цела утакмица. Според мене тестира Алегри 4-3-3 кој каде како би се снашол и доколку се снајде на левата страна Коман на десната би играл Тевез а на средина Љоренте кој би бил ранет со топки како ненормален.

Ај преведете....

Un talento su cui scommettere, ad occhi chiusi. Daniele Rugani, difensore classe 1994, protagonista di un gran prima parte di stagione con la maglia dell’Empoli è stato interamente riscattato dalla Juventus. Il club bianconero e l’Empoli – comproprietarie del cartellino – hanno raggiunto un’intesa sulla base di quattro milioni di euro che la Juventus verserà nelle casse dei toscani per ottenere il controllo completo del giocatore. Che resterà all’Empoli fino al termine della stagione, ma nel futuro il bianconero è ormai realtà

Ај преведете....

Un talento su cui scommettere, ad occhi chiusi. Daniele Rugani, difensore classe 1994, protagonista di un gran prima parte di stagione con la maglia dell’Empoli è stato interamente riscattato dalla Juventus. Il club bianconero e l’Empoli – comproprietarie del cartellino – hanno raggiunto un’intesa sulla base di quattro milioni di euro che la Juventus verserà nelle casse dei toscani per ottenere il controllo completo del giocatore. Che resterà all’Empoli fino al termine della stagione, ma nel futuro il bianconero è ormai realtà

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 8m8 minutes ago
#SKY - Јуве и #Empoli постигнаја договор за #Rugani. Јуве го откупи #Rugani за 4 милиони и во Јуни ќе биде дел од тимот.

Сторари ќе биди вечер на голот.[DOUBLEPOST=1422456113][/DOUBLEPOST]
Ќе си ги менуваат страните низ цела утакмица. Според мене тестира Алегри 4-3-3 кој каде како би се снашол и доколку се снајде на левата страна Коман на десната би играл Тевез а на средина Љоренте кој би бил ранет со топки како ненормален.
Ќе видиме, според мене многу подобро би се снашле и Коман и Тевез веќе кога го спомна на левата страна.

А искрено крило за Тевез мислам дека ќе биде до некаде ограничување на неговите способности како финишер(без никакви сомнежи најдобар во тимот), посебно па како десно крило, да не збориме колку ќе треба да се троши во одбрана...

Па чекај, јас колку што знам овој беше на позајмица во Емполи.... од кај сега да мораме да платиме 4 милиони за него?

Да не е 50 50?

50%-50% беше :D[DOUBLEPOST=1422457282][/DOUBLEPOST]
Ќе видиме, според мене многу подобро би се снашле и Коман и Тевез веќе кога го спомна на левата страна.

А искрено крило за Тевез мислам дека ќе биде до некаде ограничување на неговите способности како финишер(без никакви сомнежи најдобар во тимот), посебно па како десно крило, да не збориме колку ќе треба да се троши во одбрана...
За то нема дискусија, ако ме прашаш мене најдобро би било
---Коман---Тевез---Пепе

Која само подвижност и опасност во напад би ја имале само мора да работи Коман уште, талентот е тука ама мора да се челичи и раоти на многу делови од играта своја.[DOUBLEPOST=1422457393][/DOUBLEPOST]Иначе Алегри сака да го освој Купот со Јувентус и Скудетото. Имаше статија сабајле човекот сакал да освој се во и со Јувентус.

Od Juni kaj nas e RUGANI! Odlicen transfer, mnogu e jak deckoto, 20godini eden od najdobrite do sega vo Serie A vo odbrana, top top.. :bravobe: Marotta!

Не го рачунајте Тевез на страна во 4-3-3, неколку пати има изјавено дека не му одговара и дека не би сакал да игра таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom