Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш поради тој првиот болд се сменати позициите на обајцата.Коман и Пепе мора да си ги сменат позициите, Коман е технички супериорен во однос на Пепе и може да влезе од крило централно и да шутира, така го даде и голот против Верона, повеќе му одговара лево крило.
А Пепе има и добар центаршут, а и природна позиција му е десно крило, незнам зошто би ги сменил вака...
Брат, Коман е деснак колку што знам, нели повеќе би му одговарало лево да игра, за да се уфрлува централно и да има ситуација за шут?Баш поради тој првиот болд се сменати позициите на обајцата.
Иначе го враќаме ПДЧ за да пополниме квотата за Homegrown players ако си оди Матиело и Џовинко.
За вечер се најавува 4-3-3
Buffon
Lichtsteiner--Bonucci--Ogbonna--Padoin
Marchisio --- Pirlo --- Vidal
Coman -- Llorente -- Pepe
Сторари ќе биди вечер на голот.[DOUBLEPOST=1422456113][/DOUBLEPOST]Buffon слави роденден денес, и тоа кога се игра против клубот каде што започна. Ништо чудно тој да брани денес, па саб/нед да брани Сторари.
Ќе си ги менуваат страните низ цела утакмица. Според мене тестира Алегри 4-3-3 кој каде како би се снашол и доколку се снајде на левата страна Коман на десната би играл Тевез а на средина Љоренте кој би бил ранет со топки како ненормален.Брат, Коман е деснак колку што знам, нели повеќе би му одговарало лево да игра, за да се уфрлува централно и да има ситуација за шут?
Ај преведете....
Un talento su cui scommettere, ad occhi chiusi. Daniele Rugani, difensore classe 1994, protagonista di un gran prima parte di stagione con la maglia dell’Empoli è stato interamente riscattato dalla Juventus. Il club bianconero e l’Empoli – comproprietarie del cartellino – hanno raggiunto un’intesa sulla base di quattro milioni di euro che la Juventus verserà nelle casse dei toscani per ottenere il controllo completo del giocatore. Che resterà all’Empoli fino al termine della stagione, ma nel futuro il bianconero è ormai realtà
TuttoJuveMK @JuveNMKD 8m8 minutes ago
#SKY - Јуве и #Empoli постигнаја договор за #Rugani. Јуве го откупи #Rugani за 4 милиони и во Јуни ќе биде дел од тимот.
Ќе видиме, според мене многу подобро би се снашле и Коман и Тевез веќе кога го спомна на левата страна.Сторари ќе биди вечер на голот.[DOUBLEPOST=1422456113][/DOUBLEPOST]
Ќе си ги менуваат страните низ цела утакмица. Според мене тестира Алегри 4-3-3 кој каде како би се снашол и доколку се снајде на левата страна Коман на десната би играл Тевез а на средина Љоренте кој би бил ранет со топки како ненормален.
Па чекај, јас колку што знам овој беше на позајмица во Емполи.... од кај сега да мораме да платиме 4 милиони за него?
Да не е 50 50?
За то нема дискусија, ако ме прашаш мене најдобро би билоЌе видиме, според мене многу подобро би се снашле и Коман и Тевез веќе кога го спомна на левата страна.
А искрено крило за Тевез мислам дека ќе биде до некаде ограничување на неговите способности како финишер(без никакви сомнежи најдобар во тимот), посебно па како десно крило, да не збориме колку ќе треба да се троши во одбрана...