- Член од
- 21 октомври 2014
- Мислења
- 4.072
- Поени од реакции
- 6.730
Тоа шо на едните им се паѓаат по групи Марибор,ФК Смедерево и ФК Тиквеш а на другиве Дортмунд,Наполи тоа е другоЕдните се трудaт секoјa сезoнa и дa oсвoјaт ЛШ. Другите...знaеме![]()

Тоа шо на едните им се паѓаат по групи Марибор,ФК Смедерево и ФК Тиквеш а на другиве Дортмунд,Наполи тоа е другоЕдните се трудaт секoјa сезoнa и дa oсвoјaт ЛШ. Другите...знaеме![]()
Го избришав постот да не јадам казнени, иначе вреди во секоја прилика да те исмевамВенгер.
п.с HoT IcE 6 пати рече дека нема да ме цитира или спомнува, но ете, како и секогаш си седи на зборот.
Ве лaжиСтефи и Илиминоус.![]()
И тоа си е тачноА па голем патлак вие ако завршувате 2-3 , и тие и тие играат ЛШ.
Ако сакаш можам да ти дам и скајп. НП.ve lazi
И ти и таа ме цитирате со исти зборовиВе лaжи
Dortmund i Napoli mn sjacani se vo poslednoТоа шо на едните им се паѓаат по групи Марибор,ФК Смедерево и ФК Тиквеш а на другиве Дортмунд,Наполи тоа е друго![]()
Ја би ги носел на Владо Георгиев на 14ти февруари.И ти и таа ме цитирате со исти зборови
Иначе не лажи, први другарки се со Илуминоус, ќе одат на Оне Репаблик. Единствено нешто шо можи да застани помеѓу нив е магистеров ...
ako si od Bt mozi i kafe da piemeАко сакаш можам да ти дам и скајп. НП.
Барем фала речете миako si od Bt mozi i kafe da pieme![]()
Мацари ве тепаше вас. Ќути.cccc videte do kaj stignavme so komentari ke se zamerime na krajot site od Liverpo
Dortmund i Napoli mn sjacani se vo posledno![]()
istata godina ko osvoivme, ne se vazi taМацари ве тепаше вас. Ќути.
Дечкo имaОпааааааааааааааа...![]()