Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.509
Поени од реакции
10.270
Па кој кажа дека не е гнасно и не е за суспензија и црвен? И ја него сакам Коста како се понаша сакам кога даде гол ама со Челзи го напнавте особено ганерите 10 год у сенка што се па сега комплекси.
Го споредувате радувањњ на Мурињо се радува на победа протов Ливерпул о финале а Перси на гол за нерешено .
Повише го мразите Челзи него што си ги сакате клубовите и тоа најбише ради Мурињо и Коста уште Ибра ни фали.
Ако некој мрази некој клуб повеќе од што го сака клубот за кој навива,тогаш сте вие тоа,фановите на Челзи.Пред дуелот Сити-Арсенал овде некои кажаа дека ако тепат Сити Јунајтед и Саутемтон ќе им избегале на Арсенал.Наместо да каже Арсенал да го тепа Сити и ние ќе избега х бодови. Како сакаш врти ја суки ја.Комплексите ги имате вие.Не гледам причина за како што викате вие дека имате успеси,а Арсенал нема и пак од уста да не го вадите Арсенал.

Дет ис,Челзи фан лоџик.Јебига. :цицки:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
Абе не збори глупости наврати се и види ги постовите сите бевме за вас па и и фан клуб ви пишав.
Никад не сум се радувал на ваши неуспеси пошто би требало да се радувам многу често . Да сум ве заебавал да ама немам комплекс и ретко ве спомнувам а уште помалку Венгер.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.509
Поени од реакции
10.270
Абе не збори глупости наврати се и види ги постовите сите бевме за вас па и и фан клуб ви пишав.
Никад не сум се радувал на ваши неуспеси пошто би требало да се радувам многу често . Да сум ве заебавал да ама немам комплекс и ретко ве спомнувам а уште помалку Венгер.
Барај мислење наназад,ќе ги видиш.Не од тебе,ама имаше 2-3 незнам точно што го збореа тоа.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ако некој мрази некој клуб повеќе од што го сака клубот за кој навива,тогаш сте вие тоа,фановите на Челзи.Пред дуелот Сити-Арсенал овде некои кажаа дека ако тепат Сити Јунајтед и Саутемтон ќе им избегале на Арсенал.Наместо да каже Арсенал да го тепа Сити и ние ќе избега х бодови. Како сакаш врти ја суки ја.Комплексите ги имате вие.Не гледам причина за како што викате вие дека имате успеси,а Арсенал нема и пак од уста да не го вадите Арсенал.

Дет ис,Челзи фан лоџик.Јебига. :цицки:
И ако 2-3ца кажале тоа, значи можеш да сведеш дека тоа го кажуваат 20 души? :D

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.509
Поени од реакции
10.270
Знчи излезе точно.Не сме ние тшто повеќе мразат други клубови отколку што си го сакаат сопствениот,туу се други.Барем признавате.
Кај и да е ќе признаете и за тоа што Арсенал ви е во секој 2 збор. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Знчи излезе точно.Не сме ние тшто повеќе мразат други клубови отколку што си го сакаат сопствениот,туу се други.Барем признавате.
Кај и да е ќе признаете и за тоа што Арсенал ви е во секој 2 збор. :)
А ти штo се зaмaрaш тoлку штo нaс aрсенaл ни бил вo секoј 2 збoр? :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Арсенал којзнае од кога не сум го спомнал у пост. Искрено, таквото ме боли за Арсенал и ме занима или ако е у директна борба со нас за позиција или ако играме со нив. :)
Вау, 2 пати го спомнав сега. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
Брат да не спомнувате после срам како со Бредфорд во ред, да го критикувате Коста зашто е груб и гнасен во ред, ама Челзи победува иде у финале вие за Мурињо и Челзи се фаќате т.е. не сите ама неколку секоја честза тие што си збореа за стартовите на Коста.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Се напнавте за радувањето Манчетер,а сега го браните Мурињо за ова радување? Демек треба да полуди зошто влегол во финале во Капитал Оуан Купот? Озбилно ?
Мене јасно ми е дека за тим како Челзи,кој е од оној помалите,без разлика на скорешните успеси е океј,го сфаќам.Ама за тренер како Мурињо,кој е во онаа горна класа тренери и еден од најдобрите вака да се радува,шо знам баш...Не го очекував од него.Капитал купот не е на потребната класа за менаџер како Мурињо(такво радување).За тим како Челзи,апсолутно.Таман со Тотенхем во финале. :)
Арсенал којзнае од кога не сум го спомнал у пост. Искрено, таквото ме боли за Арсенал и ме занима или ако е у директна борба со нас за позиција или ако играме со нив. :)
koga poslednite godini Arsenal ni bil vo direktna borba za pozicija ziti se, se znaj tie si se 4 ni gore ni dolu :)

W

wicked_1

Гостин
Мурињо му е у секој пост директно/индиректно мисли на него 24/7, Челзи му е у секој втор пост, да си ги брои постовите ќе види колку е уствари опседнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom